Max & Moris – partner sajma SASO 2019

Tvrtka Max & Moris partner je 23. Međunarodnog sajma SASO 2019 koji se održava od 23. do 26. listopada 2019. u Spaladium areni.

Max & Moris pruža kompletnu uslugu i repromaterijal za izradu namještaja stolarima, arhitektima i projektantima. Bogata ponuda tvrtke uključuje renomirane brendove kao što su Egger, Blum i Gizir, što osigurava široku paletu najkvalitetnijeg asortimana.

Ususret 30. godišnjici poslovanja tvrtke Max & Moris, posjetiteljima SASO sajma želimo priuštiti potpuno novi doživljaj svijeta interijera. Na jednom mjestu želimo objediniti ponudu i kvalitetu, proizvođače namještaja i opreme te naše partnere i klijente. Cilj nam je dovesti u susret profesionalce te sve vas željne novih saznanja i ideja o uređenju prostora. Najnovije trendove predstavit ćemo uz pomoć moderne kuhinje izrađene od Egger materijala i Blum okova.

Tvrtka Egger je poznata po kvalitetnim pločastim materijalima, a na sajmu ćemo kao novitet predstaviti i široki asortiman njihovih podova. Egger podovi su atraktivni i sasvim u skladu s novim trendovima. Trajni su, svestrani te nude optimalnu vrijednost za novac.

Tvrtka Blum, uz inovacije za sustave preklopa, spojnica i izvlačenja, osigurava i raznovrsne mogućnosti oblikovanja za realizaciju vaših ideja. Ovo je prava prilika da uživo iskusite njihove koncepte „ideje kretanja” i „dynamic space“.

U sklopu Max & Moris štanda, svoje će najprodavanije i najnovije proizvode predstaviti tvrtke Spax i Lamello, a svoje vještine i kreativnost će prezentirati i stolarske tvrtke: Ben namještaj, Stara škrinja i Puntižel. Doživite njihove inovativne stolarske kreacije te se sa stručnjacima posavjetujte o idejama za uređenje svog prostora. 

Posjetite nas na sajmu SASO 2019 od 23. do 26.10.2019. Očekuju vas razne prezentacije, događanja te promotivne akcije naših partnera. Sve u svemu, mnogo dobre zabave, ideja i druženja. Vidimo se u Spaladium areni!

Za život po mjeri,

Vaš Max & Moris

www.max-moris.hr