Max & Moris, partner sajma SASO 2019: EGGER PODOVI – Impresivni podovi u svakom prostoru

Sve počinje od poda! Upravo on određuje cijeli prostor i uokviruje dizajn, zbog čega je odabir pravog poda od velike važnosti. Max & Moris vam predstavlja Egger podove koji svojim karakteristikama odgovaraju svim tehničkim, funkcionalnim i estetskim zahtjevima. Bilo da volite drvene, kamene, metalne ili druge reprodukcije, doći ćete na svoje, jer Egger nudi tri skupine PRO podova te veliki izbor modernih dekora, boja i struktura koji će vas ostaviti bez daha.

Egger Laminatni pod je pod vrhunske kvalitete koji će godinama biti izvor radosti u svim prostorijama u kojima je postavljen. Ne samo da je otporan na abraziju, trajan i pouzdan, nego je i vizualno privlačan. AQUA+ laminatni pod je naročito otporan na vlagu, stoga je idealan za kuhinje, kupaonice i hodnike.

Egger Comfort pod je najudobniji pod koji spaja najbolje karakteristike laminatnog poda s posebnim svojstvima pluta. Izuzetno je tih, topao i mekan. Sjedenje i igranje na podu postaje zabavno, a šetanje ugodno. Zbog toga je ovaj pod idealan izbor za spavaće i dječje dobe te za sve druge prostorije u kojima volite šetati bosi i osjećati se ugodno.

Egger Design pod je robustan pod koji djeluje impresivno u svakom prostoru. Ovaj pod s impresivnim SelfRepair efektom samoobnavljanja predstavlja odlično rješenje za sve prostorije u kojima pod mora biti izuzetno izdržljiv. Tragovi ne ostaju ni nakon intenzivnog korištenja, zbog čega se investicija dvostruko, pa i trostruko isplati.

Egger podovi će ispuniti sva vaša očekivanja. Nadahnite se novim idejama za uređenje te pronađite pod koji će se idealno uklopiti u vaš interijer. Posjetite štand Max & Moris-a na sajmu SASO 2109 i saznajte više o ovom izuzetno kvalitetnom proizvodu.

Za život po mjeri,

Vaš Max & Moris

http://max-moris.hr/