Max & Moris, partner sajma SASO 2019: Blum SPACE STEP – Multifunkcionalno rješenje za baze namještaja

Baza namještaja postaje potpuno multifunkcionalna uz SPACE STEP, inovativno i atraktivno rješenje tvrtke Blum. Ova „stepenica“ je veoma praktična jer osigurava dodatan prostor za spremanje stvari, a omogućuje i lagano dosezanje stvari s gornjih ormarića. Snalaženje u kuhinji postaje jednostavnije i za starije i mlađe članove obitelji.

Imate mnogo stvari, a premalo prostora za njihovo pospremanje? Ovo je idealno rješenje koje nudi dodatan prostor za spremanje u bazi namještaja, a pogotovo je praktično u malim domovima u kojima se broji svaki centimetar. Zadovoljite svoje potrebe i organizirajte svoje stvari na praktičan i lijep način.

Space Step

SPACE STEP je idealan i za najmlađe članove obitelji, jer im omogućuje lagano dosezanje radne površine, sudopera ili umivaonika. Stepenica se spušta već pri opterećenju od 8 kg i sigurno se blokira. Ovo je veoma čvrst i stabilan oslonac za vas i vaše mališane.

Otvaranje i zatvaranje namještaja nikad nije bilo jednostavnije i nježnije. SPACE STEP se posve lagano otvara, zahvaljujući tehnologijama kretanja tvrtke Blum, kao što je SERVO-DRIVE, električna podrška pri otvaranju. Jednostavno dodirnite bilo koje mjesto na fronti i „stepenica“ će se prigušeno zatvoriti uz pomoć tehnologije BLUMOTION.

Od pribora za kuhanje do cipela, SPACE STEP omogućuje razne funkcije baze namještaja u bilo kojoj prostoriji: kuhinji, kupaonici ili hodniku. Možete ga upotpuniti s drugim proizvodima tvrtke Blum: vodilicama i Box sustavima.

SPACE STEP možete uživo doživjeti na sajmu SASO 2019 u sklopu Max & Moris kuhinje. Slobodno ga isprobajte, stanite na njega i uvjerite se u stabilnost i kvalitetu ovog inovativnog proizvoda tvrtke Blum. Vidimo se!

Za život po mjeri,

Vaš Max & Moris