MAX & MORIS, partner sajma SASO 2019: Beton & crni mat za modernu kuhinju iz snova

Od grubog materijala u industrijskim halama do popularnog materijala u modernim interijerima: beton je prošao dug put kako bi napokon pronašao svoju svrhu i unutar naših domova. Za razliku od ostalih prirodnih materijala, beton se bolje uklapa u suvremeni dizajn kuhinje jer odiše industrijskim i urbanim štihom. Beton, kao i njegova reprodukcija, može se nalaziti svugdje: na radnoj ploči, vratnicama, panelu, zidovima ili podovima te u apsolutno svim prostorijama.

Zbog neutralne boje i organske strukture, na betonske površine se mogu slagati druge boje, strukture i materijali. Bilo da su to zlatni ili srebreni detalji, mekane ili grube strukture, drvo ili staklo, postoje beskonačne kombinacije kojima se može izvući ono najbolje i najljepše iz betona.

Jedan od materijala koji se idealno slaže s betonom je crni mat, veoma svestran materijal koji se može ukomponirati u interijer na mnogo načina. Može biti dramatičan ili djelovati samo kao naglasak. Bilo da se radi o cijeloj kuhinji, vratnicama ili o ponekom detalju, crni mat će unijeti notu odvažnosti i sofisticiranosti u vaš interijer.

Od bijele, preko bež i sive, pa sve do crne, tvrtka Gizir nudi široku paletu modernih SoftTouch mat nijansi pogodnih za svaki interijer. Ova mat površina je jednostavna za održavanje, glatka na dodir i stvara satenski osjećaj za suptilan izgled. U isto vrijeme, ona je bezvremenska, ali i moderna.

Na sajmu SASO 2019 vas očekuje Max & Moris kuhinja izrađena od Gizir SoftTouch crnog mata, EGGER reprodukcije betona i Blum okova. Posjetite naš štand, dodirnite ove materijale i pustite da vas osvoje svojom jednostavnošću i elegancijom.

Za život po mjeri,

Vaš Max & Moris

http://max-moris.hr/