Max & Moris, partner sajma SASO 2019: BARN DOOR – Spoj stila & funkcionalnosti za topli ugođaj u domu

Stajska ili seoska vrata (eng. barn door) su u velikom stilu ušla sa seoskih staja u moderne domove i postala jedan od najpopularnijih komada u dizajnu interijera. Spoj čelika i masivnog drvenog panela (stakla, iverala…) stvara topli osjećaj kakav priželjkuju ljubitelji prirodnog izgleda doma.

Od udobnih spavaćih soba do rustikalnih kućnih ureda i savršenih odjeljaka za prostorije, barn door ima širok raspon uporabe. Zbog svoje izražene estetike, odličan je dodatak i ukras bilo kojoj prostoriji u domu te se može prilagoditi različitim stilovima uređenja interijera.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je 1-blog-Barn-Door-Foto-unutar-teksta-1024x683.jpg

Barn door u rustikalnom stilu kreira kontrast unutar doma te unosi osjećaj topline i teksture u prostoriju. Za moderniji izgled iskoristite neki od uni dekora koji odgovaraju boji vaših zidova. Ukoliko ste ljubitelj urbanog ili industrijskog štiha odaberite dekore koji reproduciraju moderne materijale, kao što su beton, kamen, metal ili tekstil.

Kvalitetan barn door štedi prostor i nudi prostornu ekonomičnost, a praktičan je pogotovo u malim domovima u kojima se broji svaki centimetar. S druge strane, u velikim prostorima je efektivan u odjeljivanju otvorenih prostora na elegantan način. Pomoću njega se dobiva pokretni zid koji omogućuje fleksibilnost.

Još jedna prednost barn doora su i njegove masivne vodilice, koje ujedno čine i ukras samih vrata. Nalaze se na gornjem dijelu vratnice i barn door čine pogodnim za svakodnevnu i učestalu upotrebu. 

U našoj ponudi možete pronaći barn door s velikim i malim kolom, mini barn door i barn door za staklene stijene. Posjetite štand Max & Morisa na sajmu SASO 2019 i uvjerite se zašto je upravo barn door idealno rješenje za vaš prostor.

Za život po mjeri,

Vaš Max & Moris

www.max-moris.hr