MARTIN STROJ na SASO 2018 – građevinski strojevi i rezervni dijelovi

Tvrtka MARTIN STROJ d.o.o. iz Zagreba nudi bogat izbor novih i rabljenih građevinskih strojeva, kao i rezervnih dijelova za iste. Također je u ponudi i terenski servis za sve vrste strojeva, popravke mjenjača, hidromotora i pumpi te elektroservis.

U zagrebačkom naselju Lučko, u Ulici F. Puškarića 20, nalazi se sjedište tvrtke MARTIN STROJ d.o.o., osnovane 2003. godine, koja se bavi uvozom i prodajom rezervnih dijelova za građevinske strojeve te prodajom novih i rabljenih građevinskih strojeva.

RAZNOVRSNA PONUDA

U bogatoj ponudi tvrtke MARTIN STROJ d.o.o. nalaze se rezervni dijelovi poznatih svjetskih firmi JCB, BOBCAT, ATLAS, KOMATSU, MF i KUBOTA CAT, dostupni odmah i po povoljnim cijenama.

Također, tvrtki MARTIN STROJ d.o.o. možete se obratiti i zbog nabave kompletnog original BERCO donjeg postroja za sve građevinske strojeve – rolke, lanci, pogonski kotači, papuče, itd…

U sklopu ponude nude se i gumene gusjenice za sve marke i tipove građevinskih strojeva, velik izbor zuba za utovarne žlice, sve vrste utovarnih aluminijskih rampi, hidraulični čekići, itd…

Isto tako, ovdje ćete pronaći i nove BERTI malčere i priključke za sve vrste traktora i građevinske strojeve, te kompletni asortiman alata za iste.

BERTI je talijanski proizvođač s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji poljoprivredne mehanizacije. Posebno je specijaliziran u rangu mlatilica i kosilica, kao što su malčeri za nasipe, šumske drobilice, rotacione kose.

RABLJENI STROJEVI

Ponuda rabljenih strojeva raznovrsna je i mijenja se iz mjeseca u mjesec. Sve su to relativno novi strojevi s malo radnih sati, na kojima je izvršen kompletan servis i spremni su za rad.

Tvrtka Martin stroj d.o.o. od ove godine nudi građevinske strojeve svjetskog proizvođača ATLAS. Na sajmu SASO imati ćete priliku vidjeti Kompakt liniju Atlas strojeva po akcijskim cijenama.

SERVISNE USLUGE

U sklopu svojih djelatnosti tvrtka MARTIN STROJ d.o.o. pruža i usluge terenskog servisa za sve vrste strojeva, popravke mjenjača, hidromotora i pumpi te elektroservis (popravke anlasera i alternatora za sve vrste strojeva).

Također, zaposlenici poduzeća MARTIN STROJ d.o.o. uvijek su spremni izaći u susret kupcima i pomoći u rješavanju svih mogućih upita.

http://www.martin-stroj.hr