Magus stroj – Sajamski popust na strojeve za usitnjavanje drvene mase!

arborist190_05Kao izlagač na 20. međunarodnom sajmu SASO 2016, tvrtka Magus stroj d.o.o. iz Zagreba predstavit će GreenMech mobilne strojeve za usitnjavanje drvene mase i zelenog otpada opremljene jedinstvenim DiscBlade sistemom okruglih noževa. Održat će prezentacije sa strojevima GreenMech CS100-18KS s prikolicom kapaciteta 100 mm, GreenMech Arborist 130-21KS kapaciteta 150 mm i GreenMech Arborist 190 kapaciteta 190 mm, a posjetiteljima su pripremili i sajamski popust na izložene modele!

Magus stroj d.o.o. je tvrtka u privatnom vlasništvu sa sjedištem u Zagrebu, bavi se prodajom i najmom strojeva za usitnjavanje drvene mase i prodajom strojeva za uređenje zelenih površina, građevinskih  te  poljoprivrednih strojeva. Uz to, u ponudi imaju i originalne rezervni dijelove za građevinske i poljoprivredne strojeve i opremu za zaštitu na radu.

Budući da Europska unija nalaže veći postotak recikliranja zelenog/organskog otpada, Magus stroj prepoznat je od strane profesionalaca kao prvi izbor na hrvatskom tržištu. Uz pozitivna iskustva koja dijele s partnerima, razvijamo i novu tehnologiju ekološkog zbrinjavanja zelenog otpada.

Magus stroj d.o.o. jedini je ovlašteni zastupnik sjekača, drobilica i malčera drvene mase engleske tvrtke GreenMech te opreme za uređenje zelenih površina talijanske tvrtke Peruzzo, što obuhvaća kosilice, malčere, strojeve za briketiranje i peletiranje drvenog otpada i piljevine, usisavače lišća i trave na području Republike Hrvatske. Također, ovlašteni je distributer opreme zaštite na radu proizvođača i uvoznika Lacuna.

www.magus-stroj.hr