MAG COMMERCE na SASO 2019: Svjetska prezentacija nove serije PRAMAC GA agregata struje na prirodan plin!

Svjetska prezentacija potpuno nove serije PRAMAC GA agregata struje na prirodan plin, maksimalne snage do 20 kVA. Povoljna i kompaktna investicija dostupna za kućanstva i manje poslovne centre, tvrtke ili obrte. Jednostavno upravljanje putem mobilnog uređaja u automatskom režimu rada. Osigurajte Vašem poslovanju rezervno napajanje a time i mir u Vašem umu. Specijalna promocija nosi za sobom i specijalne akcijske cijene te ne propustite ovu jedinstvenu i posebnu priliku dostupnu samo u vrijeme trajanja sajma SASO 2019.

Prezentacija tlakovoda AIGNEP Infinity; kvalitetan razvod aluminijskim cijevima otpornim na koroziju sa jamstvom od 10 godina. Dođite i uvjerite se u jednostavan, siguran i pouzdan sistem te praktičnost dodavanja dodatnog radnog mjesta nakon završene instalacije. Infinity tlakovod su rješenja za one koji ne prihvaćaju polovična već trajna rješenja.

Odobravamo sajamske popuste u vrijeme trajanja sajma na a kompresore 20%, na agregate struje 25%, viličare 10%.

Pripremili smo atraktivne MAG poklon majice za sve posjetitelje koji ostvare kupnju u vrijeme trajanja sajma SASO.

Promocija i  prezentacija našeg maloprodajnog centra procesne pneumatike, spojnih elemenata te ostale opreme na zrak u Kaštel Starom. Uz navedeno nudimo i najveći izbor svih tipova agregata za struju dostupnih sa stanja kao i skladišni program viličara proizvedenih u Italiji. Također, nudimo i UPS besprekidna napajanja te rashladnike vode (Chillere). Posjetite nas na sajmu SASO gdje možete dobiti dobar i vrijedan savjet od naših prodajnih predstavnika iz poslovnice Kaštel Stari kao i besplatne konzultantske usluge te izrade projekta kompresorske ili agregatske stanice za Vaše pogone u AutoCAD® formatu do faze „ključ u ruke“.

Mag Commerce