Mag-Commerce na SASO 2019: Prezentacija tlakovoda AIGNEP Infinity

Tvrtka MAG-COMMERCE, osnovana je 1990.  godine i u privatnom je vlasništvu. Sjedište tvrtke je u Čakovcu, gdje ima vlastitu službu knjigovodstva, marketinga i komercijale, te prodajne prostore. Ima još poslovnice u Sesvetama i Kaštel Starom. Kao zastupnik distribuira opremu za profesinalce: kompresore, agregati, viličare, industrijsku pneumatiku,pumpe za napajanje, UPS-neprekidno napajanje ,infinity tlakovode,  rabljenu opremu,…Vrši usluge najma strojeva , bušenja bunara…Za sve proizvode koje distribuira ima vlastiti servis. Osigurava, također,  opskrbu rezervnim djelovima .

Tvrtka MAG-COMMERCE je izrazito fokusirana na post prodajni proces i servis koji se obavlja u radionici u Čakovcu i u Sesvetama. U tim radionicama  izvode  se svi radovi na reparaturi  i servisiranju opreme koje tvrtka zastupa, bilo  u jamstvenom  bilo  izvan jamstveng roka. Pored stacionirne radionice, zbog potreba brzih intervencija, posjeduje nekoliko auto-radionica opremljenih suvremenim alatima i testerima za servis i popravak na mjestu ugradnje opreme. Uz renomirane brandove industrije,  čiji je MAG-COMMERCE  ekskluzivni predstavnik, tvrka također ima vlastitu proizvodnju pneumatskih cilindara po izuzetno brzim rokovima isporuke.

U sklopu  poslovnica u Sesvetama nalazi se centralno veleprodajno skladište za spojne elemente i procesnu pneumatiku, te maloprodajna  trgovina. „Ovlašteni smo serviseri i distrubiteri za sve proizvode koje zastupamo. Nama je velika prednost naša vlastita servisna služba. Radi se o poznatim svjetskim brendovima koji su zastupljeni  po čitavom svijetu. Naši kupci su i velike i male tvrtke. U Hrvatskoj između ostalih to su Cinestar, Cineplexx  Badel, Tommy,Vajda, Florian grupa, Kandit, Končar, Gredelj, Spačva, Tehnix, Saponia, Dalekovod Fami, Vupik, Žito … Kupac naših proizvoda su i  Rimac automobili. Uglavnom uz dokazanu kvalitetu ovih proizvoda,naša najveća prednost je kvalitetan servis i brza isporuka odnosnoi kratak rok isporuke.  “, Tomislav Marelja, voditelj poslovnice u Kaštel Starom.

Svjetska prezentacija potpuno nove serije PRAMAC GA agregata struje na prirodan plin, maksimalne snage do 20 kVA, održava se na sajmu SASO 2019. „To je povoljna i kompaktna investicija koja je  dostupna za kućanstva i manje poslovne centre, tvrtke ili obrte. Uređajem se jednostavno upravlja putem mobilnog uređaja u automatskom režimu rada. Specijalna promocija nosi za sobom i specijalne akcijske cijene te ne propustite ovu jedinstvenu i posebnu priliku dostupnu samo u vrijeme trajanja sajma SASO 2019. Kako je u tijeku plinifikacija Dalmacije očekujemo uspjeh  u plasmanu ovog proizvoda  i na ovom području. U područjima koja imaju dugu tradiciju opskrbe plinom,  kupci prepoznaju ovaj proizvod pa ga sami traže. U Splitu ga, dakle,  promoviramo kako bi ljudi znali da postoji.“, otkriva Marelja.

Na SASO 2019. održati ćemo i prezentacija tlakovoda AIGNEP Infinity. Radi se o proizvodu koji omogućava  kvalitetan razvod aluminijskim cijevima otpornim na koroziju, sa jamstvom od 10 godina. To je jednostavan, siguran, praktičan  i pouzdan sistem. Infinity tlakovod je  rješenja za one koji ne prihvaćaju polovična već trajna rješenja.

SASO je prigoda za promociju  i  prezentaciju MAG-COMMERCE  poslovnice u Kaštel Starom. Radi se o  maloprodajnom centru procesne pneumatike, spojnih elemenata te ostale opreme na zrak. „Uz navedeno nudimo i najveći izbor svih tipova agregata za struju dostupnih sa stanja kao i skladišni program viličara proizvedenih u Italiji. Također, nudimo i UPS besprekidna napajanja te rashladnike vode (Chillere). Na sajmu SASO gdje se nalazi naš  izložbeni prost posjetitelji mogu  dobiti dobar i vrijedan savjet od prodajnih predstavnika iz poslovnice Kaštel Stari kao i besplatne konzultantske usluge te izrade projekta kompresorske ili agregatske stanice za Vaše pogone u AutoCAD® formatu do faze ključ u ruke. Pripremljene su atraktivne MAG poklon majice za sve posjetitelje koji ostvare kupnju u vrijeme trajanja sajma SASO. Odobravamo sajamske popuste na a kompresore 20%, na agregate struje 25% a na  viličare 10%.”, naglašava Tomislav Marelja.

Mag Commerce