sajam SASO 2017, Krekić Avangard

Krekić Avangard na SASO 2017

Poduzeće Krekić Avangard, s tradicijom dužom od 50 godina, na tržištu je sinonim za vrhunsku uslugu i kvalitetu.

Uz dobavu i distribuciju proizvoda svjetski poznatih proizvođača keramičkih pločica, masažnih bazena, sanitarija i ostale kupaonske opreme, licencirani su za izvođenje građevinsko-obrtničkih radova (grupa F) te tako mogu ponuditi i građenje po sistemu „ključ u ruke“.

U skladu sa svojom misijom, brigom o trajno visokoj kvaliteti u svim smjernicama djelovanja, uveli su ISO standarde te posluju s proizvođačima koji su društveno odgovorni i proizvode po ekološkim standardima.

Težeći avangardi, oduvijek unapređuju pristup kupcima i donose inovacije na tržište u obliku novih materijala, tehnologija i dizajna, u čemu veliku ulogu igra konstantno ulaganje u edukaciju djelatnika.

Uvijek inovativni i avangardni u kreiranju ponude, postavljaju standarde i opravdavaju povjerenje koje im kupci pružaju sve ove godine.

Krajnji cilj im je zadovoljstvo  svih sudionika u procesu izbora i nabave materijala, stoga su razvili sustav tehničke podrške investitorima, arhitektima, projektantima i dizajnerima.

Kako bi se približili krajnjem kupcu, osim izložbenog salona u Zadru, otvorili su prodajne salone u Splitu i Šibeniku te poslovnicu u Zagrebu.

http://krekic-avangard.hr/