SASO 2017, Kožul

Kožul na SASO 2017: DASSY – Kvaliteta koja čini razliku!

GAST 2017, KožulGrupacija Kožul koju čine Kožul d.o.o. – veleprodaja Hrvatska. Cromax d.o.o. – završni radovi u građevini i Kožul BH d.o.o. – veleprodaja Bosnia & Herzegovina, na ovogodišnji sajam SASO 2017 stiže s velikim dijelom svog proizvodnog i prodajnog asortimana, a svim posjetiteljima njihova izložbenog sajamskog prostora pripremila je i prigodne poklone.

Poseban naglasak Kožul ove godine stavlja na radnu odjeću DASSY koja omogućava visoku udobnost nošenja s optimalnom funkcionalnošću i dugotrajnom zaštitom. Kreacije su originalne i učinkovite. Svi materijali, uključujući tkanine, zatvarače, dugmad, itd. te zadovoljavaju najviše standarde kvalitete. DASSY se zalaže za kvalitetu koja čini razliku.

            Udobnost i funkcionalnost

SASO 2017, KožulDASSY radna odjeća je profesionalno dizajnirana tako da odgovara specifičnim radnim uvjetima korisnika. Zbog toga su odijela udobna u svim situacijama i nude optimalnu lakoću pokreta. Rad postaje lakši i produktivniji: radna odjeća koja radi za Vas! Istodobno, DASSY radna odjeća zadovoljava profesionalne zahtjeve za sigurnošću, zaštitom, jednostavnošću korištenja i lakoćom održavanja. Obične hlače ili hlače s više džepova i s pojačanom zaštitom za koljena ili florescentna jakna, izbor je Vaš.

            Dizajn

DASSY kolekcija kombinira bezvremenski dizajn s inovativnim detaljima. Dizajneri su osigurali ne samo da uvijek izgledate dobro, nego su posebnu pažnju posvetili praktičnoj stani Vaše odjeće

Uz Dassy, Kožul će na sajmu SASO 2017 izložiti i ostale svoje brandove

  • Max alati – Kožulov brand ručnog alata i pribora
  • Bosch – električni alati (regionalni zastupnici za Hrvatsku)
  • Dassy – zaštitna oprema (generalni zastupnici za Hrvatsku, BiH i Srbiju)
  • Collomix – električni alati (generalni zastupnici za Hrvatsku, Srbiju i BiH)
  • Klingspor – brusno – rezni program (zastupnici za Hrvatsku)
  • Sola – mjerni alati (generalni zastupnik za BiH te zastupnik za Hrvatsku i Srbiju)
  • Pferd – prof. brusno – rezni program (zastupnik za Hrvatsku)
  • Osborn – prof. brusno – rezni program (zastupnik za Hrvatsku)
  • Cox – prof. pištolji za jednokomponentna ljepila, brtvila i PU mase za Hrvatsku

            O Kožulu

Tvrtka Kožul d.o.o. osnovana je 1994 godine u Slavonskom Brodu, a bavi se

veleprodajom i maloprodajom ručnog alata i pribora. Posjeduje maloprodajni centar (Hobi centar) u Slavonskom Brodu s više od 1.200m2 prodajnog prostora. Uz maloprodajni centar u Slavonskom Brodu također su dva nova skladišna prostora i carinsko skladište s više od 1.600 paletnih mjesta. Poslovanje je prošireno na Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Sloveniju i Crnu Goru.

U razvoju i poslovnom napredovanju tokom ovih godina, štošta se promijelnilo, ali osnovni cilj uvijek je ostao nepromijenjen – usmjerenost prema kvaliteti proizvoda i usluge. Unatoč brzom razvijanju tržišta i čestim promjenama na istom, u Kožulu su uspjeli ostati vjerni strategiji: ponuditi profesionalna rješenja svima koji u svom poslu i životu koriste ručne i električne alate.

SASO 2017, Kožul

http://www.kozul.hr/