Predstavljamo sponzore 20. sajma SASO 2016: KOŽUL d.o.o.

kozul-za-web-kolazSponzor jubilarnog 20. međunarodnog sajma SASO 2016. je Kožul d.o.o., tvrtka s više od 20 godina uspješnog poslovanja u području proizvodnje te veleprodaje i maloprodaje različitih alata, među kojima su i oni svjetski poznatih i priznatih brendova. Njihovi Max alati već su doživjeli zavidan uspjeh na domaćem i međunarodnom tržištu (www.maxalati.com).

Prema riječima direktora Ivice Kožula, tvrtka je osnovana 1994. godine u Slavonskom Brodu i danas broji 63 zaposlenika u Hrvatskoj  i šest u tvrtki Kožul BH d.o.o. Orašje. Misija im je ponuditi profesionalna rješenja svima koji u svom poslu i životu koriste ručne i električne alate, kao i omogućiti kupcima najbolju kupovinu i visokokvalitetan proizvod s kojim će biti zadovoljan. Vizija je postati najcjenjeniji brend na hrvatskom i tržištu jugoistočne Europe.

Kožul grupaciji pripadaju Kožul d.o.o. – veleprodaja Hrvatska, Cromax d.o.o. – završni radovi u građevinarstvu i Kožul BH d.o.o. – veleprodaja Bosnia & Herzegovina. U upravi tvrtke s ponosom ističu svoj Hobi centar u Slavonskom Brodu koji se proteže na više od 1.200m2 prodajnog prostora i dva nova skladišna prostora i carinsko skladište s više od 1.600 paletnih mjesta. Osim toga, svoje poslovanje proširili su Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Makedoniju i Crnu Goru.

U razvoju i poslovnom napredovanju tokom ovih godina, štošta se promijenilo, ali osnovni cilj uvijek je ostao isti  –  usmjerenost prema kvaliteti proizvoda i usluge. Unatoč brzom razvijanju tržišta i njegovim čestim promjenama, Kožul d.o.o. je uspio ostati vjeran svojoj razvojnoj poslovnoj strategiji:  ponuditi profesionalna rješenja svima koji u svom poslu i životu koriste ručne i električne alate.

Od 63 zaposlenika u Hrvatskoj, 8 je terenskih komercijalista koji pokrivaju cijelu Hrvatsku po regijama. Takva mreža nam omogućava visoku kvalitetu usluge i podrške krajnjem kupcu i korisniku u svakom trenutku u svim prodajnim centrima i  poslovnim jedinicama.

Uvozom i prodajom stranih alata i proizvoda, uprava Kožula d.o.o. došla je na ideju osnivanja, gradnje i ulaganja u vlastiti brand i koncept alata. U skladu s time, 2003. godine registriran je brand MAX® u Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo i od tada u tvrtki uporno rade na njegovom unapređenju i asortimanskom proširenju. Trenutno može ponuditi više od 1.500 različitih artikala iz asortimana MAX® ručnih alata. Paralelno s razvojem vlastitog branda, zahvaljujući razvijenoj logistici i mreži terenskih komercijalista, Kožul d.o.o. je postao generalni zastupnik svjetskih brandova, kao što su Bosh, Dassy, Collomix, Klingspor, Sola, Pferd, Parasilico, Cox…

www.kozul.hr