sajam saso 2017, Kovan

Kovan na SASO 2017

Poduzeće Kovan d.o.o. osnovano je 2008. godine i radi s ekipom sastavljenom od mladih, uspješnih i vrlo ambicioznih pojedinaca. To je rezultat promicanja obrazovanja i prijenosa znanja i vještina na zaposlenike, a sve prati uz razvoj novih proizvoda i poboljšanja tehnologije.

Poduzeće se bavi proizvodnjom i trgovinom. Glavne aktivnosti proizvodne djelatnosti su proizvodnja različitih strojnih dijelova, tokarenje, glodanje, varenje, unutrašnje i vanjsko ozubljenje, rezanje na tračnim pilama, induktivno kaljenje, spaljivanje slomljenih bušilica ili vijaka u različitima kućištima, izvršenje kontrole proizvoda s ultrazvukom i uređajem za mjerenje površinske obrade i čvrstoće proizvoda i remont kliznih elemenata na radnim strojevima.

Trgovina se posebno bavi marketingom materijala crne metalurgije (otkivci, valjani obruči, čelik, cijevi…). U tom segmentu se razlikuju od ostalih dobavljača jer nude posebnu kvalitetu i nestandardne dimenzije traženog materijala. Uz to se bave i marketingom strojeva i uređaja svjetskih proizvođača za potrebe industrije metala.

Kovan – proizvodnja metalnih proizvoda