KERA TERM TRGOVINA na SASO 2019: U suradnji s partnerima, niz noviteta iz područja kupaonske i sanitarne opreme

KERA TERM TRGOVINA d.o.o. je tvrtka specijalizirana za distribuciju kupaonske i sanitarne opreme, namještaja, keramičkih pločica, sustava grijanja i klimatizacije te vodovodnih i odvodnih instalacija

Uz svoje vjerne kupce i dugogodišnju tradiciju distribuiramo najkvalitetnije i najpristupačnije proizvode u ovom dijelu Europe u pet prodajnih centara diljem Hrvatske. Slobodno se možemo pohvaliti i velikim brojem reprezentativnih objekata koje smo opremali. Osim distribucije široke palete proizvoda, izrađujemo i besplatnu 3D vizualizaciju  vaših prostora.

Na 23. međunarodnom sajmu SASO 2019, koji se održava od 23. 10. do 26. 10. 2019. u splitskoj Spaladium areni, izlažemo s našim partnerima: LG, TECE i Hansgrohe niz noviteta koje će svi posjetitelji sajma moći uživo vidjeti na našem štandu.

Također pozivamo i sve interesne skupine: arhitekte, projektante, dizajnere, investitore, građevinske firme, izvođače i instalatere itd., da nas posjete u vrijeme trajanja sajma kao i u Kera term prodajnom centru u Solinu, Salonitanska 34,Sv.Kajo, tel.: 021/217-574 ili nam se obrate putem e-maila: split@kera-term.hr te salon.split@kera-term.hr.

Također svi zainteresirani mogu posjetiti naše prodajne centre i u Zadru, Puli, Karlovcu te Zagrebu.

Svima skupa želimo dobrodošlicu na sajam SASO 2019!

Vaša KERA TERM TRGOVINA