Kartular na SASO 2018 – studio za tisak

Studio za tisak  Kartular sa sjedištem u Splitu osnovan je (daleke) 1996. godine. Glavna djelatnost su grafičke usluge i trgovina.

Novosti u prodaji Kartulara

Na Sajmu SASO  u Splitu demonstrirati ćemo uređaje u suradnji s Inovom iz Zagreba

1.Spike- upotreba uređaja za lasersko mjerenje, demonstracija nagrađivanog rješenja za mjerenje, omogućuje mjerenje objekta jednostavnim snimanjem fotografije s pametnog telefona ili tableta. S te fotografije može se mjeriti, uključujući širinu, visinu, površinu, dužinu i ciljanu lokaciju. Podržava AutoCad, Adobe Ilustrator i Corel.  Savršen za graditelje i arhitekte.

2. rad sa  impulsnom varilicom ECOWELD 650 pogodnom za porubljivanje i varenje utora, koja se korist za sve vrste cerade, mesha, raznih materijala sa primjesama polipropilena. Nova impulsna tehnilogija varenja nastala je kao alternativa visokofrekventnoj, ultrazvučnoj i tehnologiji vručeg zraka. Varilica ECOWELD 650 odlikuje se fleksibilnošću i jednostavnošću upotrebe, bez skupih potrošnih djelova

3. upotrebu Ciak rezača jedinstvenog na tržištu, za rezanje stakla, dibonda, kartona, forexa, lexana, pvc-a, re-board, valovitog pleksiglassa. Ciak rezač ima minimalno održavanje i omogućuje rad bez prašine!!!

4. Naše grafičke usluge obuhvaćaju šitoku lepezu dizajna i tiska color u svim nakladama, brošura, letaka, knjiga, vizitki i promotivnog materijala, knjigoveštvo, tisak naljepnica, oznaka i ploča za gradilište, tabli upozorenja, tisak na zidne tapete i pvc za interijere i izloge, slike, posteri, UV tisak na razne materijale, foto albumi, jelovnici, tisak na majice i radnu odjeću, …

http://www.kartular.hr