Bio kamini renomiranog poljskog proizvođača Kratki.pl i na hrvatskom tržištu!

oliwia_prawabs_gKamini su puno više od samog izvora topline. Ugođaj koji pruža pucketanje vatre u kaminu smiruje dušu i tijelo i stoga ćemo vrlo rado, čak i u dane kad i nije posebice hladno, zapaliti vatru u svom kaminu samo kako bismo stvorili taj dobar osjećaj. Posjedovanje kamina u kućanstvu priuštiti će ukućanima i gostima puno ugodnog, savršenog opuštanja, a uzme li se u obzir i to da je kamin u kući multifunkcionalna stvar, nebitno radilo li se o dodatnom izvoru grijanja, iskorištavanju domaćih ogrjevnih sirovina ili pak samo u stvaranju ugodne klime u prostoriji, kamin je svakako nešto o čemu se isplati razmišljati kao o novoj većoj investiciji.

Kako ističu iz čakovečke tvrtke Međimurka – BS, kamini su elementi u prostoru koji plijene svojim izgledom, namjenom i funkcijom te stoga oplemenjuju, griju i obogaćuju interijer. Sve navedeno nalaže da se odabiru i izradi kamina priđe s posebnom pažnjom kako bi se taj biser, višenamjenski element, mogao uklopiti u željeni prostor, ali i ispuniti željeni efekt.

– Imajte na umu i to da je snaga grijanja značajno veća nego kod otvorenih kamina peći pri čemu je stupanj iskoristivosti energije oko 80%. Ipak stupanj iskoristivosti energije uvelike ovisi o kvaliteti ložišta u kaminu,  poručuju iz tvrtke Međimurka – BS Čakovec koja je glavni zastupnik i distributer Kratki kaminskih uložaka i bio kamina za Republiku Hrvatsku.

Kratki.pl poznat je i cijenjen proizvođač tradicionalnih kaminskih uložaka, kaminskih uložaka za centralno grijanje, samostojećih peći, bio kamina, rešetki, obloga, fronti, i svih drugih komponenata potrebnih za instalaciju kamina. Kratki je osnovan na poljskom tržištu 1998. godine i zahvaljujući dinamičnom razvoju i širokom asortimanu proizvoda brzo je postao vodeći europski proizvođač kamina.

www.medjimurka-bs.hr