Kamini Međimurke – BS za topao i ugodan zimski dom

slNa jubilarni 20. međunarodni sajam SASO 2016., tvrtka Međimurka – BS pripremila je predstavljanje svojih kaminskih uložaka, a poseban kuriozitet je novi model tvrtke Kratki NBC 800-500. Radi se o kaminu čiji su tijelo i fronta uloška otporni na visoke temperature, donja ploča je znatno snižena, ima sustav duplog odvaranja vrata, trostruki sustav prozračivanja komore za sagorijevanje, dovod zraka samo iz vanjskog spremnika te perfektno varene spremnike u štitu od plemenitih plinova.

Međimurka BS je trgovačka kuća koja posluje samostalno od 1993. godine. Nalazi se u samom centru Čakovca, 500-tinjak metara od starog grada ”Zrinskih“. Kroz period od dvadeset godina s početnih osmero zaposlenika, Međimurka BS danas broji preko 70 zaposlenika, a svoje poslovanje proširila je na Varaždin, Ludbreg i Prelog.

Uz postojeće četiri poslovnice posluju i servisni centri, a kod benzinske crpke Crodux u Čakovcu izgradili su najveći servisni centar u sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Pažljivo ocjenjujući tržišne prilike, istražujući mogućnosti za razvoj tvrtke te prateći gospodarske prilike i zakonodavstvo, Međimurka BS se kontinuirano prilagođavala i korigirala svoje nedostatke. Svoje je prednosti dobro iskoristila te je tako pažljivim odabirom partnera, visokom kvalitetom i uslugom postigla ciljane rezultate uz kontinuirani rast prodaje.

Od ove godine Međimurka BS postala je i generalni zastupnik za kaminske uloške renomirane europske tvrtke Kratki.

www.medjimurka-bs.hr