Kamen Centar na SASO 2018 – obrada i ugradnja svih vrsta prirodnog i umjetnog kamena

Kamen Centar d.o.o. je tvrtka sa 25 godina tradicije i iskustva u obradi i ugradnji svih vrsta prirodnog i umjetnog kamena u raznim oblicima i načinima ugradnje.

Kombinacijom CNC preciznosti i umijeća iskusne ljudske ruke izrađujemo proizvode koji nalaze mjesto u svakom domu. Na sajmu SASO predstaviti ćemo program kamenih zidnih panela i pregradnih zidova Petraform za koji ćemo u sklopu izlaganja ponuditi sajamski popust od 25%, također ćemo predstaviti i program kamenih umivaonika i tuš kada te naš pogled na namještaj gdje kamen u sinergiji sa drvetom i metalom pretvara Vaš dom u skladnu oazu.

Sjedište Kamen Centra je u Mošćenici pokraj Petrinje, no standardni djelokrug tvrtke se proteže na cijelu Hrvatsku, Sloveniju, Austriju i Njemačku gdje izvodimo projekte od uređenja obiteljskih kuća ili kuća za odmor do hotela sa podovima i stepenicama od kamena, 3d glodanim zidnim panelima Petraform, kuhinjskim radnim pločama,  pločama za kupaone ili umivaonicima i elementima eksterijera poput okolica bazena i ograda od kamena.

Posjetite našu web stranicu http://www.kamen-centar.hr i javite nam se kako bi saznali više.

Također nas posjetite i na web stranici našega branda zidnih panela i pregradnih zidova na kojoj možete saznati neke od mogućnosti i opcija  http://www.petraformdesign.com