Ivatra na SASO 2016 predstavlja bešavne hidro, termo i zvučne izolacije

ivatraKao izlagač na 20. međunarodnom sajmu SASO 2016, Ivatra – splitska tvrtka specijalizirana za izvođenje bešavnih hidroizolacija, toplinskih te zvučnih izolacija i koja je na tržištu već 20 godina – predstavit će vodonepropusnu toplinsko-zvučnu izolaciju PU pjenom i Poyrea hidroizolacijski sustav.

Vodonepropusna toplinsko-zvučna izolacija poliuretanskom (PU) pjena zatvorenih ćelija je hidro, termo i zvučna (HTA) izolacija. PU pjena otvorenih čelija je termo i zvučna izolacija.

PU ima dvostruko bolja termička svojsta od uobičajnih termoizolacijskih materijala. Omogućuje uštedu na volumenu. Od laganog je materijala te se može nanositi kao izolacija na sve dijelove građevine: zidovi u tlu, kosi i ravni krovovi, ventilirane fasase i fasade s kamenom oblogom, terase, balkoni itd. Izolacija je bešavna i nanosi se na sve vrste povšina bez obzira na oblik, velićinu, materijal.

Polyurea je hidrobrtvena, mehanički i kemijski visokootporna hidroizolacija. Sustav je pigmentiran u nijansu prema odabiru projektanta. Izolacija je UV i toplinski stabilna te otporna na utjecaj atmosferilija. Mjesto i način primjene je neograničen: hidroizolacija zidova u tlu, ravnih krovova, u brodograđevnoj industriji, strojarstvu, industriji…

www.ivatra.hr