sajam SASO 2017, Istra relax

Istra relax na SASO 2017

ISTRA RELAX d.o.o. je tvrtka koja je osnovana, kao posljedica višegodišnje potražnje klijenata za wellness oazom u vlastitom domu, vilama za iznajmljivanje te malim i velikim obiteljskim hotelima.

Pristupačne cijene i vrhunska kvaliteta naših proizvoda europskog porijekla, obogatile su već sadržaj mnogih vila, hotela i wellnessa u Hrvatskoj, koje se svojim bookingom mogu pohvaliti tijekom svih godišnjih doba.

Potrebe klijenata, kojima je garancija,  redovni servis i promptna usluga tijekom boravka gosta u Republici Hrvatskoj neophodna, u potpunosti će ispuniti ISTRA RELAX d.o.o., ovlašteni predstavnik najveće europske tvrtke u proizvodnji hidromasažnih kada  Aquavia Spa sa sjedištem u Španjolskoj. Isto tako zastupnici smo za austrijsku tvrtku SENTIOTEC koja je vodeća tvrtka proizvodnje sauna i opreme za saune u Europi.

ISTRA RELAX d.o.o. Vam pruža, uz mogućnost kupnje vrhunskih, modernih i financijski pristupačnih wellnes oaza, savjetovanje kod opremanja Vašeg objekta, pripremu samih pred instalacija, instalacija, ugradnju kupljenih proizvoda, servis te garanciju promptnog dolaska na lice mjesta u „gorućim trenucima“ – tijekom boravka gostiju.

Ponuda naše tvrtke obogaćena je i ostalim proizvodima za najintimniji kutak svakog objekta. Tako   možete kod nas pronaći ideju za moderno uređenje vaše kupaone te kozmetičke proizvode namijenjene higijeni, ugodi i aromaterapiji.

Vizija tvrtke:

Postati vodećom tvrtkom u Republici Hrvatskoj u prodaji, održavanju , servisiranju i projektiranju wellness oaza.

Misija tvrtke:

Svim našim klijentima nuditi vrhunsku uslugu od samog projektiranja preko prodaje do servisiranja i održavanja u rekordnim rokovima. Pratiti svjetske trendove u wellness segmentima te glavni cilj je zadovoljstvo i povratak našeg klijenta.

Oslonite se na naš tim sa punim povjerenjem.

http://www.istra-relax.hr