INTERNORM OKNA na Sajmu SASO 2021

Ponosni smo na svoj doprinos inovativnoj arhitekturi. Jer mi razvijamo tehnologije s promišljenom funkcionalnošću. Primjer za to, između ostalog, je sustav okova koji nema konkurenciju, a koji pruža maksimalnu sigurnost kod prozora. Sve naše revolucionarne inovacije nose naziv „I-tec“, a ispunjavaju sve zahtjeve na dizajn, tehniku, kvalitetu i komfor.

Naše istraživanje stalno brine o povećanju udobnosti i sigurnosti kod naših proizvoda te za to dobivamo najbolje certifikate i odlikovanja. No, Internorm nije samo sinonim za najbolju sigurnost i najbolju toplinsku izolaciju, već također i za zahtjevni dizajn i udobnost stanovanja.

Mirovanje je za nas strana riječ, jer strastveno radimo na novim razvojima. Naš tim za tehnologiju neprestano istražuje, razvija i ispituje nova tehnička dostignuća, kako bi ih mogli ugraditi u naše prozore i vrata. A sve s jednim ciljem: svaki dom učiniti još ljepšim, zdravijim i sigurnijim.

VEĆ 90 GODINA INTERNORM UVODI REVOLUCIONARNE INOVACIJE U BRANŠI

Naš moto je uvijek razmišljati korak unaprijed i stalno se dalje razvijati. Stoga već 90 godina postavljamo trendove na tržištu prozora i ulaznih vrata.