IGP Engineering na SASO 2019: Kupcima isporučujemo sve po sistemu “ključ u ruke”

Tvrtka IGP Engineering, osnovana je 2006. godine sa sjedištem u Trstu. Ova tvrtka osigurava inženjerske usluge u vodenom sektoru,  koje je prethodno 30 godina pružala tvrtka IGP. Tvrtka pruža širok spektar usluga u šest različitih polja vodenog sektora: voda, bazeni i SPA, otpadne vode, crpljenje, bioplin i automatizacija. Na sjevernom dijelu Italije i u inozemstvu uključujući i Hrvatsku, pruža savjetodavne usluge u vodenom sektoru, vrši projektiranje, održavanje i predlaže tehnološka rješenja širokom spektru klijenata.

IGP Engineering ima vlastitu jedinstvenu liniju montažnih bazena koja se sastoji od dva različita tipa: IGPools Plus sa modularnom  betonskom strukturom i IGPools Comfort sa modularnom čeličnom strukturom. Svaki od dva različita tipa dostupan je u četiri verzije.

U standardnim dimenzijama svi IGPools bazeni mogu biti isporučeni s kompletnom inženjerskom solucijom, uključujući tako i kompletan set za instalaciju. Sve može biti isporučeno odjedanput, uključujući rubni kamen, oblogu, pumpe, filtere, sisteme za doziranje, električni ormarić, ventile, cijevi, skimere, potrošni materijal poput brtvi, mase za brtvljenje, te ostala opremu.

Prodajna predstavnica IGP Engineering Anđela Jedrejčić, kaže da na SASO predstavljaju ove dvije montažne strukture, koje su novost u  ponudi IGP Engineering. „Našim kupcima nudimo sve po sistemu ključ u ruke. Baš sve što je potrebno za montirati bazen, uključujući i rezervne dijelove. Naša prednost je brzina, sigurnost izrade, kvaliteta opreme i proizvoda. Što sde tiče kvalitete uvijek se nastojimo pozicionirati na srednje visokoj razini. Ne radimo sa krajnjim korisnicima nego sa instalaterima.“ Pojašnjava  Anđela Jedrejčić, koja otkriva  da je IGP Engineering  na hrvatskom tržištu prisutn više od  sedam godina. „U Hrvatskoj je interes ogroman. Bazeni se ne grade samo u obalnom području, nego sve više u unutrašnjosti. To nam svakako ide u prilog.“, ističe Anđela Jedrejčić.

IGP Engineering