Hittner na SASO 2018 – tvornica traktora, dijelova i poljoprivredne mehanizacije

Tvrtka Hittner ima tradiciju dugu 30 godina, a trenutno je najveći proizvođač šumskih traktora-Skiddera u Europi, sa do sada proizvedenih više od 550 traktora, koji su zastupljeni u mnogim zemljama EU. 

Dugi niz godina tvrtka Hittner je uvrštena na popis najboljih privatnih tvrtki u Republici Hrvatskoj te je kao dodatan bonus naporima u postizanju pozicije tržišnog lidera i uzora po kvaliteti proizvoda, već tri puta nagrađena “Zlatnom kunom”, za iznimnu kvalitetu poslovanja te nagradom “Hrvatska gazela”, za brze reakcije i adaptaciju tržišnim uvjetima, naprednu poslovnu filozofiju, uporabu i primjenu novih znanja, tehnologija i rast baziran na inovacijama.

Kada se govori o kvaliteti proizvodnje, u skladu sa zahtjevima tržišta, tvrtka Hittner u traktore ugrađuje CUMMINS, DEUTZ i LOMBARDINI motore, te SAUER DANFOSS i LINDE hidraulične pumpe, što je najbolji dokaz ozbiljne usmjerenosti prema visokoj kvaliteti.

Što se tiče brige o kupcima i poslovnim partnerima, uspješan razvoj i primjena novih tehnologija u poslovanju rezultirali su dobivanjem međunarodnih certifikata kvalitete ISO 9001 i ISO 14001, provedeni od strane United Registrar of Systems iz Velike Britanije te dobivanjem AAA europskoga Certifikata bonitetne izvrsnosti.

Bogat asortiman tvrtke Hittner čini šumski program zglobnih traktora-Skiddera: 55V, 120V i 140V, mali šumski traktor-Forester 40 ks te mali poljoprivredno-komunalni traktori ECO 40 ks i ECO 30 ks, proizvedeni po modelu „Tomo Vinković“. Nadalje, uz traktore, priključke i poljoprivrednu mehanizaciju, kao što su: freza, prikolica, rotacioni malčer, stražnja i prednja kosilica, plug, kultivator, prskalice, raspršivače soli, lovac mraza, uređaj za omamljivanje stoke, vatrogasna nadogradnja za šumski traktor, tvrtka Hittner u svom programu ima i profesionalne samohodne kosilice od 6 ks do 9.5 ks, opremljene visokokvalitetnim Kohler motorima.

Strojni park tvrtke Hittner uključuje modernu i najnapredniju tehnologiju na tržištu, od renomiranih proizvođača kao što su: Okuma, Hüller, Hille, Colchester i mnogi drugi.  Uz traktore i priključke, tvrtka Hittner izrađuje i sve potrebne rezervne dijelove, a zahvaljujući visokotehnološkoj opremljenosti, može proizvesti, obraditi, doraditi i preraditi sve vrste zupčanika, lančanika, guma-metal proizvoda (poput elastičnih podmetača), okvira motora, ispuha, blatobrana, okvira za kabinu, osovina, transmisija-mjenjača, spona, zglobova, itd.

Uz proizvodnju gotovih proizvoda, elemenata i dijelova za vlastite potrebe, tvrtka Hittner proizvodi iz usluge zupčanike, lančanike i osovine za tvrtku SAME DEUTZ-FAHR Žetelice d.o.o., koja svoju kompletnu proizvodnju kombajna izvozi na međunarodno tržište. Važno je naglasiti da tvrtka Hittner svake godine povećava prihode i broj zaposlenih, što u konačnici utječe i na razvoj ukupnog hrvatskoga gospodarstva.

Obratite nam se s povjerenjem jer možemo više od ostalih!

Stjepan Hittner, direktor

Hittner d.o.o.

Pakračka ulica 10, 43000 Bjelovar

Hrvatska

Tel. +385 43 244 111

Fax +385 43 244 229

http://www.hittner.hr