GRAŠA d.o.o. – VLASTITA PROIZVODNJA MASIVNOG DRVENOG NAMJEŠTAJA, IZ KVALITETNIH HRVATSKIH SIROVINA, ZA STIL SVAKOG KORISNIKA- Sajam Saso 2021

GRAŠA d.o.o. je hrvatski proizvođač masivnih bukovih i hrastovih stolica s preko 20 godina iskustva u proizvodnji, s vlastitim proizvodnim pogonom, transportnim sredstvima za dopremu sirovine i gotovih proizvoda do kupaca.

Tvrtka GRAŠA svojim kupcima daje jedinstvenu uslugu i kvalitetu proizvoda obuhvaćajući u svom pogonu cjelokupni proizvodni proces stolice, od dopreme sirovine, piljenja dasaka, sušenja, krojenja i montaže, čime imamo potpuni nadzor i utjecaj nad proizvodnjom. Tako možemo sa sigurnošću stajati iza kvalitete i rokova isporuke našeg proizvoda.

Kontinuirano ulažemo u opremanje tehnološkog parka te u proizvodnji koristimo tradicionalne metode proizvodnje sa suvremenim CNC strojevima. Sva naša sirovina je hrvatskog podrijetla sa FSC certifikatom, čime se dokazuje održivo gospodarenje šumama što je ujedno i jedan od važnih preduvjeta za naše poslovanje.

Kao poslovni partneri dizajnerima, proizvođačima namještaja, trgovačkim lancima namještajem i opremašima turističkih i ugostiteljskih objekata 95% prodaje ostvarujemo na tržištima Europske Unije i Velike Britanije. Naš proizvodni asortiman uključuje stolice, barske stolice i fotelje rustikalnog, klasičnog i modernog dizajna te dječji program stolica.

Na Sajmu SASO želimo se predstaviti i hrvatskim kupcima te pokazati kako masivni drveni namještaj, u našem slučaju stolice, osim što unosi toplinu u svaki prostor, može biti i ergonomski oblikovan, funkcionalan, ali i prilagodljiv svakom stilu i potrebama njegovog korisnika. S našim zaposlenicima predani smo proizvodnji stolica, koje će trajati zauvijek što Vam ovim putem želimo i pokazati.