GRA-PO na SASO 2018 – prodaja i održavanje građevinskih i poljoprivrednih strojeva

Tvrtka GRA-PO d.o.o. osnovana je 1992. godine kako bi na hrvatskom tržištu pružila kvalitetnu i profesionalnu uslugu prodaje i održavanja građevinskih i poljoprivrednih strojeva. U skromnim početcima se tvrtka sastojala od nekolicine djelatnika koji su se u prethodnim desetljećima profilirali u stručnjake na području pružanja usluga vezanih uz najširu lepezu građevinske i poljoprivredne mehanizacije. Predanim i profesionalnim radom nakon nekoliko godina se firma preselila u novi objekt u Donjem Stupniku u kojem se nalazi i sada. Prostor tvrtke se sastoji od ureda, velike zatvorene radionice sa svim potrebnim alatima i opremom, skladišta sa preko 6.000 artikala i ograđenog dvorišta velike površine na kojoj su smješteni strojevi i oprema.

Danas moderna tvrtka sa ukupno tridesetsedam zaposlenih djelatnika kupcima nudi nove strojeve i opremu mnogih renomiranih proizvođača kao i profesionalni servis koji sa svom potrebnom logistikom kupcima garantira odgovarajuću brigu i efikasno rješavanje svih problema vezanih uz ispravnost njihovih strojeva.

Često napominjemo da je razvoj tvrtke i predodžbu jednog od najozbiljnijih partnera u ovom području omogućio korektan i profesionalan pristup prema svakom klijentu. U dugogodišnjoj prisutnost na tržištu ponosimo se suradnjom s najvećim građevinskim tvrtkama u Hrvatskoj koji u svojim flotama imaju mnoge naše strojeve kao i s mnogim manjim privatnicima koji su prepoznali ozbiljnost pristupa svim našim kupcima. Fleksibilnost i stalna dostupnost najveća je vrijednost koju pružamo partnerima, a svaku njihovu potrebu pokušavamo ispuniti na obostrano zadovoljstvo.

S ponosom navodimo da su naši djelatnici garancija kvalitete i ozbiljnosti jer se struktura kadrova temelji na iskusnim inženjerima i servisnim tehničarima s dugogodišnjim iskustvom. Iskustvo se brižno prenosi na nove, mlade radne snage koje nama i kupcima jamče kvalitetu usluge u godinama koje slijede.

Temeljem povjerenja koje su nam principali dali za zastupanje njihovih proizvoda u Hrvatskoj dužni smo svojim kupcima pružiti najkvalitetniju logističku podršku i brigu za strojeve i opremu koju smo isporučili. Servisno osoblje službenim edukacijama drži korak sa novitetima u području održavanja opreme, a servisne radionice i servisna vozila opremljena su sa svim alatima i uređajima potrebnim za održavanje opreme sukladno normama i naputcima renomiranih proizvođača. Na centralnom skladištu držimo gotovo sve potrošne rezervne dijelove za programe koje zastupamo, a nabava ostalih potrebnih dijelova se dobro uhodanim logističkim procesima odvija u najkraćem roku.

Osim u Zagrebu (D.Stupnik) tvrtka ima dvije podružnice, u Splitu (Dugopolje) i u Osijeku (Čepin) kao i predstavništvo u Rijeci.

Misija tvrtke je svim našim partnerima, postojećim i budućim, pružiti osjećaj iskrenog partnerstva i opravdati povjerenje koje nam se pruža. Vjerujemo da ćemo, ukoliko se odlučite na kupnju naših proizvoda, navedeno dokazati kroz djela.

Vaš GRA-PO tim !

http://www.gra-po.hr