sajam SASO 2017, genijator

Genijator na SASO 2017

Misija nam je pozitivno utjecati na okoliš korištenjem tehnologija iz područja obnovljivih izvora energije te pokrenuti svijest o alternativnim izvorima energije. U tvrtki radimo proces dekarbonizacije na vozilima, a s ciljem još većeg približavanja klijentima, osnovali smo i mobilne timove.

Dekarbonizacija je proces unutarnjeg čišćenja motora od naslaga gareži i čađe te se primjenjuje na svim tipovima motora sa unutrašnjim izgaranjem neovisno o tipu motora (diesel, benzin, plin). Preporuča se preventivno čišćenje minimalno jednom godišnje ili svakih 15.000 km, što će se odrazit na bolji radi motora, bolje vozne karakteristike i dulji radni vijek motora.

Poseban fokus je na smanjenju komponente štetnih ispušnih plinova, koje vozila ispuštaju u okoliš korištenjem fosilnih goriva. Vizija je da kroz vlastiti razvoj, zaštitu te plasman inovativnih rješenja pozitivno utječemo na razvoj domaće inovatorske i poduzetne klime, kojoj je potrebno podizanje svijesti o upotrebljavanju tehnologija koje su prijateljske prema okolišu i korisne za čovjeka.

ZAŠTO ODABRATI NAS?

  • Patentirana, certificirana i atestirana tehnologija
  • Višestruko nagrađivana inovacija
  • Godišnja nagrada Nikola Tesla
  • Green Mark oznaka
  • Reference renomiranih autokuća

www.genijator.com