GENESIS GRUPA na SAJMU SASO 2021

Genesis grupa d.o.o. sudjeluje na sajmu SASO Split gdje će prezentirati vrhunsku opremu renomiranih švedskih brendova Husqvarna Construction products i Atlas Copco Power Technique, namijenjenu građevinskom sektoru.

Atlas Copco Power Technique oprema koja obuhvaća mobilne agregate od 1-10 kW, rasvjetne tornjeve, te ručnu pneumatiku i hidrauliku.

Husqvarna Construction Products smo prezentirali sa većom paletom proizvoda koja obuhvaća:

  • Opremu za sabijanje tla, betonsku tehniku, ručne, stolne i podne rezačice, opremu za brušenje i poliranje betona, krunske bušilice

Husqvarna strojevi za brušenje i poliranje podova

Priprema, brušenje i poliranje betonskih podova, te popravak i poliranje teraca i drugog prirodnog kamena zahtjevni su poslovi. Da biste bili uspješan i profesionalni izvođač radova, potrebna vam je jedinstvena kombinacija vještina, fizičke snage i dobro razvijenog osjećaja za materijal na kojem radite, s jasnom predodžbom o rezultatu koji želite.

Naša misija je omogućiti vam rad sa maksimalnim potencijalom, pružajući vam sustav koji uključuje patentiranu tehnologiju dvostrukog pogona – Dual Drive Technology, bežične strojeve za daljinsko upravljanje PG 820 RC i PG 680 RC i učinkovit skupljač prašine DC 6000.

Husqvarna Dual Drive Technology ™ je patentirani dizajn u kojem dva odvojena motora za planetarnu glavu i brusne diskove rade neovisno jedan o drugom. Ova jedinstvena značajka omogućuje gotovo neograničenu kombinaciju postavki i izvrsnu kontrolu procesa.

Dual Drive Technology ™ omogućuje postavljanje planetarne glave i brusnih diskova u suprotnom smjeru i u istom smjeru rotacije. Rotacija u istom smjeru omogućuje učinkovitiji proces prilikom brušenja i ravnom završnom obradom betona.

U našem proizvodnom programu pronaći ćete i našu paletu lako prenosivih i vrlo korisnih malih PG modela. Kao i sve druge brusilice za pod Husqvarna, standardno su opremljene našim dijamantnim sustavom alata RediLock®.


Sva Husqvarna oprema za podno brušenje osmišljena je tako da je jednostavna za upotrebu, ali bi je također trebalo biti lako kupiti, posjedovati, servisirati i popravljati – to je glavna ideja našeg koncepta usluge. U našem centru radi visoko kvalificirano osoblje – stručnjaci za proizvode Husqvarna.

Husqvarna krunske bušilice

Više rupa izbušeno po satu rada. To je ono što sustav Husqvarna svrdla čini vašom najisplativijom investicijom.

Prilikom razvoja i poboljšanja naših krunskih bušilica, postolja za bušenje i dijamantskih kruna za bušenje gledamo cijeli sustav kako bismo pronašli načine kako da vaši vješt rukovatelje da rade još učinkovitije i bez napora.

Naša je najbolja nagrada kada nam kupci kažu kako im je njihova nova krunska bušilica Husqvarna pomogla gotovo udvostručiti brzinu obavljanja posla. Međutim, nismo iznenađeni. Kakvi god bili vaši zahtjevi kada su u pitanju krunske bušilice, fokus na produktivnosti izdvaja Husqvarna krunske bušilice od konkurencije.

Husqvarna DMS je naš asortiman krunskih zajedno s postoljem. Razvijeno za električare, vodoinstalatere i druge obrtnike koji povremeno moraju izbušiti nekoliko rupa manjeg ili srednjeg promjera u betonu, cigli ili zidovima. Ove plug-n-play bušilice dizajnirane su tako da budu jednostavne, pouzdane i prilagođene korisniku te omogućuju povremenim korisnicima da rade bez previše muke.