Generalni sponzor SASO 2021: ACO Hrvatska predstavlja novi Qmax NEO

ACO. creating the future of drainage

ACO Grupa jedan je od lidera na svjetskom tržištu u proizvodnji sustava za površinsku odvodnju. Svojim integriranim pristupom, ACO se zalaže za profesionalnu odvodnju, ekonomično pročišćavanje te kontrolirano otpuštanje i ponovno korištenje vode. ACO je u Hrvatskoj prisutan 20 godina te smo u tom periodu postali sinonim za kvalitetu i inovativnost, prepoznati na samo od izvođača i arhitekata, već i od širokog kruga investitora.

U današnjem okruženju klimatskih promjena, stalnog rasta cijena i problema s isporukama, više nego ikada važno nam je biti u direktnom kontaktu s našim kupcima. Stoga nam je nastup na ovogodišnjem sajmu SASO, na kojem smo prisutni od 2006. godine, izuzetno bitan, jer smo svu pozornost usmjerili na ovu plodnu regiju koja doživljava svoju renesansu, zahvaljujući turističkim investicijama.

Tijekom ovogodišnjeg nastupa na sajmu prezentirat ćemo neka nova rješenja u odvodnji površinskih voda poput Deckline i Multislot rješenja za garaže te novu generaciju već afirmiranih proizvoda poput ACO Multiline u izvedbi Seal in – prvi kanal s integriranom brtvom. Također, predstavit ćemo i novi model tuš kanalice naziva Showerdrain S+, interesantnu širokom krugu iznajmljivača apartmana, koji sve više pažnje pridaju elementima za odvodnju u tuševima, radi zahtjevnog čišćenja i održavanja.

Zvijezda ovogodišnjeg ACO štanda će zasigurno biti potpuno novi model iz obitelji Q – max kanala nazvan Q-max NEO. Ovaj sustav kanala volumena za najzahtjevnije projekte i specifične konstrukcije, osigurava potpunu vodonepropusnost sustava i omogućuje pouzdanu odvodnju uz značajno smanjenje troškova uštedom na materijalu, ugradnji i transportu.

www.aco.hr