Generalni sponzor sajma SASO 2021: Prima apartmani – mogućnost opremanja mjesta za odmor ili doma u istom stilu

Hrvatski namještaj za zvjezdicu više

Uz PRIMA rješenja lako je opremiti cijeli apartman, kuću ili stan u jedinstvenom stilu koji će oduševiti vaše goste, bez obzira na kvadraturu i budžet!

Naš dizajnerski tim osmislio je rješenja za stilski usklađene interijere različite kvadrature namijenjene opremanju doma, kao i prostora za iznajmljivanje.

Opremanje u istom stilu

Pri opremanju apartmana, cilj je optimalno iskoristiti svaki centimetar te omogućiti gostu ugodan i atraktivan prostor za odmor koji će zaslužiti svaku preporuku. Uredite svoj dom, apartman, vikendicu ili kuću za odmor najkvalitetnijim hrvatskim proizvodima s kojima će vaš prostor baš svaku sezonu biti atraktivan i moderan!

proizvodima s kojima će vaš prostor baš svaku sezonu biti atraktivan i moderan!

Bezvremenski klasik za pamćenje

Profinjeni Amelia program prati svjetske trendove uređenja prostora u vintage stilu. Posebno profilirane fronte ostavit će jedinstven doživljaj prostora kod svakog gosta. Svojom izraženom kvalitetom i posebnim linijama odredit će smjer tematskog uređenja cijelog životnog prostora.

Ovim programom oplemenite svoje predsoblje, kuhinju, dnevnu i spavaću sobu.

AMELIA PROGRAM

Minimalizam za maksimalnu eleganciju

Program Liberta u suvremenom minimalističkom dizajnu osvaja vrhunskim materijalima i luksuzom.

Minimalističkim uređenjem postižete izgled čistog i modernog prostora za odmor i opuštanje. Zahvaljujući velikom izboru elemenata program Liberta moguće je uskladiti s većim ili manjim prostorima. Sva rješenja ovog programa dizajnirana su za oblikovanje efektnog i modernog interijera opremljenog po visokim estetskim kriterijima.

LIBERTA PROGRAM

Vedrina čistih linija

Moderan program Oskar Lux namještaja zahvaljujući svojim jednostavnim linijama i pristupačnoj cijeni će se naći visoko na listi opremanja apartmana.

Oblikovan po uzoru na skandinavski stil, unijet će toplinu u vaš prostor. Jednostavne i čiste linije ovakvog namještaja naglasak nose u bojama, drvenim detaljima i materijalima ugodnim na dodir.

Program nudi cjelovito rješenje opremanja kuhinje, predsoblja, dnevne i spavaće sobe.

OSKAR LUX PROGRAM

Romantična oaza za odmor

Program Julija oborit će s nogu svakog gosta, pružiti mu toplinu obiteljskog doma i zadovoljiti ukuse svakog romantika. Svojim izgledom pristaje prostoru življenja ili opuštanja, izbor je na vama!

Opremite kuhinju, blagovaonicu, dnevnu i spavaću sobu te predsoblje u istom stilu. Usklađenost u dizajnu i bojama u svim prostorijama doma ostavlja dojam harmonije i topline. Neka dašak romantike zavlada vašim prostorom!

JULIJA PROGRAM

Naša usluga u cijelosti je prilagođena vama i vašim potrebama – od izmjere prostora, preko predlaganja rješenja uređenja interijera, do dostave i montaže. Ova jedinstvena ponuda cjelokupnog opremanja interijera dostupna je u svih 59 salona diljem Hrvatske. Posjetite nas i poklonite nam svoje povjerenje!

Više na poveznici: https://apartmani.prima-namjestaj.hr/