SASO 2021: Oplate Šitum – generalni sponzor sajma SASO 2021!

Oplate Šitum najveći su proizvođač oplata u Hrvatskoj.

Prati svjetske trendove i u skladu s njima razvija nove proizvode. Svojim kupcima nudi vrijednost koju  očekuju: kvalitetan, moderno opremljen i ekonomski standardiziran proizvod. Povjerenje potrošači vraćaju kupujući naše proizvode više od 20 godina.

Vizija tvrtke je ostati vodeća  kompanija u Hrvatskoj i regiji u razvoju, proizvodnji i distribuciji vrhunskih oplata provjerene kvalitete sa standardom izvrsnosti te postati referentno ime u proizvodnji oplatnih sustava u EU.

U postizanju svoje vizije i u suradnji s drugim tijelima, institucijama i organizacijama, Oplate Šitum promiču slijedeće temeljne vrijednosti:
– ZNANJE – Naš rad se temelji na znanju- propitujemo, istražujemo, prikupljamo, raspravljamo, okupljamo u cilju stjecanja znanja na temelju kojih donosimo ili potičemo donošenje odluka.
– POUZDANOST – Mi smo pouzdan partner- Poštujemo postignute dogovore, stojimo iza svoje riječi, a isto očekujemo i od partnera i suradnika.
– UČINKOVITOST – Našem radu težimo učinkovitosti- mjerilo naše uspješnosti je ostvarenje ciljeva i postignuće rezultata. Radimo na dugoročnim ciljevima i tražimo dugoročna rješenja, ali ne zanemarujemo i potrebu kreiranja i provedbe kratkoročnih ciljeva i kreiranja okruženja za rješavanje specifičnih pitanja.

Više na: https://www.oplate-situm.com/