Frühwald na SASO 2018 – Proizvođač betonske galanterije s devet desetljeća tradicije

Čuvati tradiciju, oblikovati budućnost

Frühwald u Hrvatskoj slavi 12 godina svojeg rada i postojanja. Stoga je ovo pravi trenutak da istaknemo naš uspjeh na tržištu, a istovremeno postavimo temelje za daljnji rast i napredak kroz inovativne proizvode!

U tekućoj godini završili smo s investicijama u strojeve, gdje smo modernizirali proizvodnju i postavili nove kriterije za kvalitetu proizvoda. Osim obnove i modernizacije pogona, uložili smo puno truda u rast našeg marketinga i prodaje. Pored dva nova kataloga, imamo nove izložbene panoe, novu web stranicu, obnovili smo urede i izgled sjedišne zgrade. Zaposlili smo osam novih radnika, i krenuli s proizvodnjom u dvije smjene.

Sa osvježavajućom paletom boja naš program proizvoda u 2018. godini nudi nove površine – od obrađenih, do fino pjeskarenih – koje će vas oduševiti svojom kvalitetom. Stoga su sada svi naši proizvodi iz pogona u Dicmu, blizu Splita, kompletno hidrofobni. Ove novosti su dio naše snage donošenja inovativnih rješenja koja stvara pravo srce Frühwalda, a kojoj smo se obvezali s pogledom u našu budućnost.

Međunarodni rast

Iako smo međunarodno uspješna grupacija, ostali smo ipak obiteljsko poduzeće sa snažnim, regionalnim korijenima. Naš uspjeh zasigurno zahvaljujemo specifičnom znanju naših zaposlenika i rukovodećeg kadra iz regija. Kultura poslovanja koju živimo pod načelom inovativnosti, transparentnosti, fleksibilnosti i uske suradnje sa svim zaposlenicima tvori osnovu i temelj našeg održivog, međunarodnog rasta.

Sa dodatnim angažmanom novih vlasnika, u protekloj godini su postavljeni ciljevi dodatnog osiguranja i jačanja naše vodeće uloge u dizajnu, inovacijama i podršci kupcima, te kako dalje proširiti našu prisutnost na tržištu učvršćivanja podloga i vanjskog uređenja.

Premium proizvodi za sve zahtjeve

Upravo s takvim uvjerenjem smo naš proizvodni asortiman 2018. iznova složili. Atraktivni i inovativni proizvodi, izrađeni u sklopu najmodernijih tehnoloških procesa sada obogaćuju naš dokazani i uspješan asortiman sa novim površinama, bojama i mogućnostima kombiniranja.

Našu novu kolekciju “Premium Selection” izložiti ćemo na SASO 2018, gdje možete saznati više o inovacijama i investicijama koje smo napravili u tekućoj godini, zajedno sa sajamskim popustima.

http://www.fruehwald.hr