FLUIDMASTER – CJELOVITA KUPAONIČKA RJEŠENJA ZA SVAČIJI UKUS- SASO 2021

Tvrtka Fluidmaster svjetski je dobavljač cjelovitih rješenja za kupaonice, koja svoje proizvode prodaje pod robnim markama Fluidmaster®, LIV®, SCHWAB® i WISA®. Izniman uspjeh tvrtke Fluidmaster temelji se na našoj ustrajnoj usmjerenosti na zadovoljstvo potrošača i inovacije u svim područjima svog rada.

Ključ našeg uspjeha jest suradnja krajnjih korisnika i njihovih korisničkih iskustava, prodajnog osoblja i arhitekata, koji projektiraju kupaonice i predlažu odgovarajuće elemente te instalatera koji ugrađuju odabrane elemente. Spoznaje i stečeno iskustvo uspješno integriramo u daljnji razvoj svojih proizvoda, pri čemu velik naglasak stavljamo na upotrebljivost, izdržljivost, tehničku i dizajnersku besprijekornost i štedljivost pri uporabi pitke vode. Uporaba suvremenih tehnologija – automatizacije, digitalizacije i robotizacije – znatno je potaknula naše poslovne procese i učinila ih učinkovitijima. Međutim, iako je promijenila radna mjesta u našim tvrtkama, zaposlenici su još uvijek glavni zamašnjak razvoja, napretka i konkurentnosti.

Nedavno su Fluidmaster i IPEE udružili snage i znanje za razvoj budućih rješenja u sanitarnoj tehnici. Prvi proizvodi te suradnje su revolucionarni pametni sanitarni sistemi. Spojili smo prednosti Fluidmaster tehnologije infracrvenih senzora s IPEE sposobnošću da otkrije stvarnu upotrebu. Kombinacijom IR-a s otkrivanjem upotrebe, možemo spriječiti nenamjensko ispiranje WC školjke ili pisoara. Tako WC školjka ili pisoar neće više reagirati na slučajno kretanje korisnika ispred njega.

Zanimljivo rješenje nudimo i s nadžbuknim zidnim sustavom VarioTronic, gdje se pomoću daljinskog upravljača visina WC školjke može jednostavno podešavati, kako bi je mogla upotrijebiti i mala djeca ili starije osobe te osobe s poteškoćama u kretanju.

Moderni, tehnološki sofisticirani, pouzdani, štedljivi i gotovo nečujni ugradbeni vodokotlići iz serije Fluidmaster, kanalice za tuš koje se jednostavno montiraju, različitih modela i duljina, čak i u crnoj boji dio su naše ponude. Nudimo i širok izbor vidljivih vodokotlića, ventila za punjenje i ispiranje, sanitarne keramike, WC dasaka, priključnih elemenata i sifona, a na ugradbene ili vidljive vodokotliće uključujemo i 10 godina jamstva uz dostupnost originalnih rezervnih dijelova do 25 godina.

I za kraj, voda je izvor života i naša inspiracija. Svjesni smo da čisti izvori vode nisu nepresušni, stoga kao ekološki odgovorna tvrtka potičemo odgovoran odnos prema vodi i njezinu štedljivu uporabu.

Na 24. međunarodnom sajmu SASO 2021. prilika je da se uvjerite u naše prozivode i inovativnost.