Ferramenta na SASO 2018 – predzidna i pregradna tehnika – sustavi za kreativno i jednostavno oblikovanje prostora

Ferramenta predzidna i pregradna tehnika – SUSTAVI ZA KREATIVNO I JEDNOSTAVNO OBLIKOVANJE PROSTORA

Kupaonica i kuhinja danas su spoj estetike, elegancije, inovativnosti, visoke tehnologije i praktičnosti. Sve instalacije su u tom slučaju skrivene ispod pločica. Vidljivi ostaju samo jednostavni zasloni uređaja ili prekrasne linije kupaonice koja Vas poziva na svakodnevnu upotrebu.
To Vam omogućuje naša tvrtka Ferramenta d.o.o. kao jedini hrvatski proizvođač montažnih sanitarnih predzidnih i pregradnih sustava.
Ferramenta predzidna i pregradna tehnika omogućuje Vam kvalitetno i kreativno oblikovanje kupaonica uz minimalan napor.
Naši sustavi pogodni su za stanove, vikendice, apartmane, kuće za odmor, hotele, bolnice, javne prostire…  kako za novogradnju tako i za renoviranje postojećih objekata.
Proizvodimo sve vrste montažnih predzidnih elemenata s ugrađenim : vodokotlićem, držačem umivaonika, pisoara ili drugih potrebnih držača, ojačanjima za kupanski namještaj velike težine, kompletnom instalacijom dovoda i odvoda vode.
Uz standardne module, prema potrebama klijenata u mogućnosti smo proizvesti elemente prema izmjeri klijenta uz naše projektiranje, kao i izradu prema nacrtima klijenta.
Brzom montažom na ugrađene nosače elemenata s nekoliko tipli i spajanjem ugrađene instalacije na glavni dovod i odvod vode, kupaona je spremna za postavljanje knaufa i keramičkih pločica.
Naši elemnti omogućuju  veliku uštedu vremena i troškova kroz jednostavnu i brzu montažu, manji broj potrebnih djelatnika, bez rezanja kanalica i štemanja.
Uz sanitarne sustave proizvodimo i pregradne sustave za suhu gradnju. Pregradni sustavi također mogu sadržavati ugrađene sve potrebne instalacije, nosaće teških elemenata kao i ojačanja.
Svi ugrađeni elementi su renomeniranih Europskih i svjetskih proizvođača ( Geberit, Viega, Rehau, Kemper, Grohe, Valsir…).
Dugogodišnjom suradnjom s švicarskom tvrtkom Sanvortec AG, ostvarujemo napredak i stalno povečanje proizvodnje, što nam daje pouzdanje i potvrdu kvalitete naših proizvoda koje po prvi puta promoviramo i u HRVATSKOJ !
Uz naše proizvode klijent dobiva vrijeme i optimizira napore uz točan izračun troškova zahvaljujući našim fiksnim cijenama.
Osiguravamo Vam pouzdan sustav planiranja, izmjere, proizvodnje, dostave i montaže uz najbolju kvalitetu proizvoda od potpuno pocinčanih okvira sa zvučnom izolacijom i najvišom zaštitom od požara (EI120).

http://www.ferramenta.hr