Eurostone na SASO 2018 – dugogodišnja obiteljska tradicija obrade kamena

Eurostone d.o.o. osnovan na dugogodišnjoj obiteljskoj tradiciji obrade kamena. Bavimo se obradom domaćih vrsta kamena. U svakodnevnoj ponudi nudimo devet materijala.  Radimo po narudžbi i uvozne materijale.

Primarna djelatnost tvrtke je proizvodnja i obrada bunjice kao i nusproizvoda vezanih za dekorativni rustikalni kamen. Imamo široku paletu proizvoda.  Visokom kvalitetom proizvoda postigli smo vodeću poziciju u regiji i šire.

Proizvodni odjel opremljen je modernom tehnologijom i strojevima za rezanje i obradu kamena, te stručno obučenim kadrom kako bismo Vaše narudžbe završtili brzo i po mjeri.  Sve proizvode radimo iz tombolona i polu bloka tako što raspilavamo u ploče jumbo frezom te ih takve krajčimo na liniji poprečno, zatim idu na uzdužne linije (usku i široku). Daljnom obradom lomi se na presi i kao dodatna obrada može se tamblat ili krzat.

Kalibrirane bunjice izrađujemo od 1 cm do 10 cm visine. Ne kalibrirane bunjice izrađujemo do 35 cm visine. Kalibrirana bunjica znači točno ista po visini pa je s tim jednostavna za montažu. Tako isto možemo kombinirati različite visine. Cilj nam je visoka kvaliteta proizvoda radi jednostavne montaže.

Svakodnevnim usavršavanjem i ulaganjem došli smo do visokog standarda proizvodnje dekorativnog rustikalnog kamena. Bunjice u nižim visinama se koriste za dekoracije interijera kao što su hoteli,  restorani, apartmani, stanovi, a bunjice viših visina koriste se za polaganje vanjskih stijenki fasada, zidova, ograda itd.

http://www.eurostone.ba