EPS sustavi i Pontarolo Engineering na SASO 2019: Sajamski popust od 35% za kupnju/rezervaciju proizvoda!

Kompanija PONTAROLO ENGINEERING je više od 55 godina aktivna u sektoru graditeljstva, sa posebnim naglaskom na razvoj i proizvodnju inovativnih tehnologija za graditeljstvo.

POZIVAMO sve zainteresirane; arhitekte, inženjere, građevinske poduzetnike i investitore da nas posjete na štandu br. 18 sajam „SASO“ 2019“ u SPALADIUM ARENI u Splitu i pogledaju inovativne proizvode PONTAROLO ENGINEERINGA.  

PROMOTIVNA PONUDA: Za vrijeme trajanja sajma SASO 2019 zainteresiranim kupcima dajemo prigodni sajamski popust od 35% za kupnju/rezervaciju elemenata.

Ako imate plan graditi kuću, a još niste odlučili na koji način, najprije upitajte ponudu od PONTAROLO ENGINEERING. Vi nam dostavite arhitektonski nacrt kuće u formatu DWG ili PDF-u, mi Vam brzo i besplatno izradimo ponudu za nabavu elemenata ili za izgradnju kuće/zgrade.

Tisuće obitelji diljem Europe, Amerike, Australije i svijetu je za gradnju svoga toplog doma, zbog svih prednosti i kvalitete koju nudi odabralo baš tehnologiju građenja – PONTAROLO ENGINEERING.

https://pontarolo.com/