Ema na SASO 2018 – ekskluzivni zastupnik prodaje karbonsko keramičkih bazena za Hrvatsku

Svatko ima svoju predstavu idealnog ljeta. Nekome to predstavlja knjiga u desnoj i koktel u lijevoj ruci, opet drugome pogled na tirkizni horizont, koji se proteže pred njegovim očima. Al ništa nije više osvježavajuće nego baciti se u obližnji bazen za vrijeme vrućih ljetnih dana. To može biti i bazen u vašem vrtu!

Je li vam bitno da vas u životu okružuju kvalitetni materijali? Je li vam bitan vrhunski izgled proizvoda i ne samo funkcionalnost? Je li vam bitno da je proizvod udoban i koristan te vas ne opterećuje održavanjem? Onda je karbonsko-keramički bazen Compass Pools pravi izbor.  Karbonsko-keramički bazeni su trostruko poboljšanje poliesterskih bazena:

  1. Keramička jezgra sprječava mogućnost nastanka osmoze te bazen u potpunosti ojača.
  2. Karbonska vlakna dodatno ojačaju ispostavljene dijelove i naprave školjku jaču.
  3. Posebne svjetleće boje s čipovima otporne su na kemikalije i stvaraju izvanredan efekt vode.

Zbog tih poboljšanja se bazen ugradi pomoću nižih troškova gradnje bez betonske ploče, ujedno ima i duže trajanje, djeluje prestižnije i ima dvaput dužu garanciju.

Poduzeče EMA d.o.o. je ekskluzivni zastupnik prodaje karbonsko keramičkih bazena za Hrvatsku.  U ponudi je devet luksuznih modela različitih veličina. Bazen s sustavom samočišćenja  vjerojatno je najbolje rješenje za vaš novi bazen. Jer lijepi čistači bazena ne postoje samo u filmovima, Compass bazeni se čiste sami.  Gdje leži razlog? Voda je u stalnom pokretu. Protok vode odnosi prašinu i prljavštinu za površine, a po dnu radi Vantage, jer je voda stalno u pokretu i algi i bakterija nema šanse da raste. Isti učinak može se postići, naravno, i u vašem bazenu. Ne trebate trošiti vaše slobodno vrijeme i ne trebate majstora za bazen, vaš bazen je uvjek spreman za upotrebu.

Koje promjene na bolje nudi bazenski krov? Produžetak sezone kupanja za tri do četiri mjeseca, plivanje ispod krova, zaštitu od vjetra, sigurnost djece i kućnih ljubimaca,  zaštitu vode od prljavštine, manje posla usisavanjem,  smanjenje troškova uporabe bazena za 50%.

Na sajmu SASO imamo posebnu ponudu: -12% na bazenske školjke FUN 74, FUN 83 i -8% na bazenski krov Elegance.

http://www.ema-bazeni.com.hr