Drezga na SASO 2018 – ovlašteni zastupnik Husqvarne za Hrvatsku

Husqvarna – 325 godina iskustva vama na usluzi

Husqvarna Automower ® – idealno rješenje za travnjak!

Predstavljamo vam Husqvarna Automower ® – robotsku kosilicu uz koju više nikada nećete morati kositi. Naša robotska kosilica idealna je za brojne turističke lokacije poput hotela, apartmanskih naselja, parkova i drugih zelenih površina. Zašto? Ne stvaraju buku, a kose od 0-24 h. Instalaciju i pripremu travnjaka odrađuju naši ovlašteni partneri, a vi potom robotsku kosilicu možete kontrolirati preko aplikacije Husqvarna Connect.

Nasumični sistem košnje omogućuje Automoweru® pronalaženje svakog kutka travnjaka. Lako se nosi s mokrim i kišnim uvjetima, kao i teškim terenima, uključujući padine, rupe, pa čak i privremene prepreke kao što su češeri i voće. Automower® je toliko tih da može raditi noću bez stvaranja buke.

Husqvarna Automower® konstantno kosi travu kako ona raste. Ovo je daleko najnježniji način za košnju trave. Dok pri standardnoj košnji obično režete nekoliko centimetara vlati trave koja se zatim sakuplja ili uklanja, ostaci pokošene trave nakon što prođe Husqvarna Automower® dugački su tek nekoliko milimetara. Padat će na tlo, malčirati i gnojiti vaš travnjak.

Husqvarna baterijski strojevi – duže vrijeme rada bez buke i štetnih emisija plinova

Ondje gdje Automower ® ne može doprijeti nastupaju naši baterijski trimeri i kosilice, a ponuda se nastavlja i na lančane pile puhače, škare za živicu i štapne pile. Ovi izuzetno tihi strojevi, štedljivi su i jednostavni za korištenje. Osiguravaju učinkovitost benzinskih strojeva bez štetnih emisija plinova i potrošnje goriva.

Jedna baterija za sve! Brzo zamijenite istu bateriju između trimera za travu, puhača lišća, motornih pila i škara za živicu te nastavite raditi.

Husqvarna E-bicikli – mobilnost podignuta na novu razinu

Husqvarna bicikli su se vratili na scenu! Uz bogatu povijest izrade bicikala staru 130 godina došao je i trenutak da se predstave naši E-bicikli. Najbrže rastuća grana turizma je cikloturizam, a najveći rast prodaje bicikala upravo čine e-bicikli.  S radikalno novim revolucionarnim dizajnom, naši bicikli spremni su za sve vrste terena. U ponudi imamo gradske, touring i MTB bicikle koji će vam omogućiti da doživite više uz pomoć izdržljivih baterija i najkvalitetnijih komponenti dostupnih na tržištu. Oku primamljiv dizajn i boje svakako će privlačiti mnoge poglede.

https://www.husqvarna.com/hr/