Decora stil o sajmu SASO 2016: Zadovoljni smo, imamo dosta upita

decopaneli2Nastup na 20. međunarodnom sajmu SASO, tvrtka Decora stil iz Sesveta iskoristila je kako bi predstavila svoja dva brenda: deko panele i modul panele koji su, prema riječima direktora Ante Martića, naišli na velik interes i dobar odaziv posjetitelja, bilo da su u pitanju poslovni ljudi ili građani. U cijelosti je zadovoljan nastupom na sajmu i postignutim rezultatima.

– Modul panel je relativno nov proizvod na području Hrvatske i šire, a radi se o sendvič panelu koji s prednje strane kao fasadnu oblogu ima teksturu kamena, cigle ili drveta, srednja jezgra je od ekspandirajućeg poliuretan i unutarnja obloga od posebne ploče na koju se može ugrađivati keramika, gips ili nešto treće. Deko paneli idu na već gotove zidove i također imaju teksturu kamena, cigle i drveta. Od deko panela radimo i stropni program rustikalnih greda i dasaka koji imaju izolacijske karakteristike. To je imitacija starih greda i dasaka načinjena od poliuretana koji je tri puta bolji izolator nego stiropor. Radi usporedbe, prema izolacijskim karakteristikama, 1 cm poliuretana mijenja 3 cm stiropora i naši deko paneli zadovoljavaju propise energetske učinkovitosti. Upravo smo u fazi ispitivanja koeficijenata toplinske provodljivosti, izjavio je direktor Ante Marić dodajući kako se njihovi proizvodi mogu koristiti u interijerima, za dekoraciju unutarnjih zidova i stropova, ali i ukao fasadni sustav.

Inače, deko paneli su u cijelosti hrvatski proizvod razvijen prije pet godina. Modularni sustav sendvič panela je jedinstven i ne radi ga nitko u svijetu.

www.dekopaneli.com