DATALAB PANTHEON™ na SASO 2018 – napredna softverska rješenja (ERP) kreirana za e-stoljeće!

Datalab je vodeći proizvođač poslovnih rješenja (ERP) u Jugoistočnoj Europi.

Kvalitetu Datalab SW rješenja potvrđuje više od 54.000 zadovoljnih korisnika ERP-a PANTHEON™, ali i medalje za izvrsnost osvojene na najvećem svjetskom informatičkom sajmu CeBIT-u u Hannoveru 2008. i 2013.g. Preko 20 godina tvrtka je prisutna u 12 država Regije, a raste i izvan tih geografskih okvira.

Posvetili smo se razvoju učinkovitog poslovno-informacijskog sustava PANTHEON™ koji omogućava potpuno upravljanje i pregled nad svim procesima i resursima rada u poduzeću te je u potpunosti sukladan i u svakom trenutku ažuriran sa zakonom.

Brze i točne informacije su zaista ključne za preživljavanje poduzeća jer ona na taj način mogu zadržati svoju konkurentnu sposobnost i razvijati je uz modernu informacijsku podršku. PANTHEON™je danas najbolji regionalni poslovno-informacijski sustav u svom segmentu, što zapravo nije naš konačni cilj. Naš je konačni cilj kreirati najbolji ERP na svijetu. Naša misija je stalnim inovacijama osigurati kvalitetnu poslovnu informatiku svima, također i najmanjim poduzećima. Želimo im pomoći pri rastu i ostvarivanju strategija. Želimo da optimizacijom poslovnih procesa i automatizacijom radnih procedura povećaju dobit.

Datalab je usmjeren razvoju poslovnih rješenja koja su otvorena, prilagodljiva i moćna. Nastojimo da naša rješenja djeluju u svim informacijskim okruženjima i da korisnicima omogućavaju jednostavan izbor tehnologije s obzirom na njihove vlastite poslovne strategije.

Posvećeni smo konstantnim poboljšanjima i inovacijama. Vjerujemo u sposobnost i trud naših suradnika i partnera. Njegujemo kulturu timskog rada koji zaposlenima, uz korištenje najmodernije tehnološke podrške te dodatnih znanja, otvara put za optimalnu iskoristivost i rast vlastitih potencijala.

Poslovni informacijski sustav PANTHEON™ osmišljen je modularno i dopušta jednostavne nadogradnje s dodatnim rješenjima naših partnera. Korisnicima osiguravamo napredne funkcionalnosti koje im omogućavaju prilagođavanje informacijske podrške poslovanju i učinkovito dodavanje novih poslovnih usluga.

Posjetiteljima SASO sajma odobravamo 10% popusta na PANTHEON™licence do 01. 12. 2018.!

Datalab HR d.o.o.

Telefon: +385 1 3535 595 |Email:info@datalab.hr

http://www.datalab.hr