DATALAB na SASO 2019 – proizvođač poslovnih rješenja(ERP) u Jugoistočnoj Europi

Datalab je vodeći proizvođač poslovnih rješenja (ERP) u Jugoistočnoj Europi.

Kvalitetu Datalab SW rješenja potvrđuje više od 58.000 zadovoljnih korisnika ERP-a PANTHEON™, ali i medalje za izvrsnost osvojene na najvećem svjetskom informatičkom sajmu CeBIT-u u Hannoveru 2008. i 2013.g. Preko 20 godina tvrtka je prisutna u 12 država Regije, a raste i izvan tih geografskih okvira.

Posvetili smo se razvoju učinkovitog poslovno-informacijskog sustava PANTHEON™ koji omogućava potpuno upravljanje i pregled nad svim procesima i resursima rada u poduzeću te je u potpunosti sukladan i u svakom trenutku ažuriran sa zakonom. PANTHEON™je danas najbolji regionalni poslovno-informacijski sustav u svom segmentu, a naša je misija  stalnim inovacijama osigurati kvalitetnu poslovnu informatiku svima i pomoći im pri rastu i ostvarivanju strategija.

Poslovni informacijski sustav PANTHEON™ osmišljen je modularno i dopušta jednostavne nadogradnje s dodatnim rješenjima naših partnera. Korisnicima osiguravamo napredne funkcionalnosti koje im omogućavaju prilagođavanje informacijske podrške poslovanju i učinkovito dodavanje novih poslovnih usluga.

Stručni konzultanti PANTHEON™  partnerske zajednice čine najveću mrežu IT podrške u RH, a dijelom su regionalne PANTHEON™ podrške.

Ove godine na SASO sajmu predstavljamo dio PANTHEON usluga vezanih uz digitalnu transformaciju –  PANTHEON DMS, WorkFlow, eRačun, PA Backup poslovanja, dakle digitalnu nadogradnju postojećih informacija, tehnologija i poslovnih procesa u cilju optimizacije i povećanja poslovne učinkovitosti te profita.

Digitalizacija danas nije samo sredstvo za poboljšanje konkurentnosti i poslovnih rezultata, već apsolutni imperativ svakome tko namjerava opstati na tržištu. Stoga konstantno naglašavamo koliko je važno podržati  primjenu tehnologije u svim poduzetničkim segmentima, što možemo postići samo zajedničkom promocijom digitalizacije i digitalne transformacije.

ERP PANTHEON  je već svoje korisnike pripremio za digitalnu organizacijsku kulturu  e-stoljeća i svakodnevno im pomaže da njihovo poslovanje postaje naprednije, fleksibilnije, konkurentnije te u konačnici financijski uspješnije.

Posjetiteljima SASO sajma odobravamo 10% popusta na PANTHEON™licence do 01. 12. 2019.!