DAR sajamski popust – 20% na Hycon setove Budget, Normal i Professional!

hidraulicni_alati_rezacica_agregatNa svom izložbenom prostoru, u sklopu 20. međunarodnog sajma SASO 2016, tvrtka DAR, kao spoznor sajma, nudi svojim kupcima sajamski popust od 20% na Hycon setove Budget, Normal i Professional alata te kao novitet u svom asortimanu predstavlja nove hidraulične rezačice. Radi se o rezačicama naziva HSC14 Pro, HSC16 Pro, HSC18 Pro i HSC20 Pro.

Nove hidraulične rezačice HCS14 Pro (Ø350mm), HCS16 Pro (Ø400mm), HCS18 Pro (Ø450mm), HCS20 Pro (Ø500mm)  imaju novi jedinstveni motor, visokokvalitetni dizajn i visoke performanse. Lagane su (npr. HCS14 Pro ima samo 7,4 kg)  i imaju 30% više snage, jaču osovinu i ležajeve. Vrhunska kvaliteta i tanji dizajn omogućuje jednostavan rad u blizini uglova.

Hidraulične rezačice mogu raditi i pod vodom.  Mogu se koristiti za horinzintalno i vertikalno rezanje. Režu sve vrste betona, čelika, zidova od cigle, asfalta itd. Hidraulična rezačica otporna je na vodu, prašinu, a svi dijelovi pokreću se u ulju. Te činjenice idu u prilog tome da rezačica uvijek radi bez potrebnih servisa što omogućava veći profit firmi. Hidraulična rezačica je vrlo čvrst alat namijenjen za rad u najtežim uvjetima rada.  Pneumatska tehnika je prošlost, hidraulika je budućnost!

www.dar.hr