sajam SASO 2017, CVS mobile

CVS mobile na SASO 2017

Programska oprema tvrtke CVS mobile sjajna je za tvrtke koje se bave različitim vrstama prijevoza u najrazličitijim granama djelatnosti. Upravljanje voznim parkom, bez obzira je li riječ o 3 ili 300 vozila značajno je lakše ako upravitelju (upraviteljima) pri radu pomaže suvremena programska oprema koja s različitim automatskim postupcima uvelike pojednostavnjuje i ubrzava rad. Tvrtka može ostvariti velike uštede i optimizacijom transportnih ruta koja omogućuje bolji uvid u djelovanje voznog parka, kod kuće i u inozemstvu.

Programska oprema CVS mobile zajedno s telematičkim rješenjima omogućuje funkcije korisne svima koji su povezani s događanjima oko voznog parka tvrtke. Uz rješenja CVS mobile na dobitku su vlasnici, upravitelji voznih parkova i vozača, kao i naručitelji usluga.

CVS mobile predstavlja različite funkcije telematičkih rješenja tvrtke CVS mobile prilagođene zahtjevima tvrtki iz pojedinačnih gospodarskih djelatnosti. U slučaju da vaša tvrtka ima dodatne specifične potrebe nudimo i razvoj prilagođenih funkcija i sučelja.

U tvrtki CVS mobile drže se izreke da je zadovoljan klijent najbolja reklama. Njihova rješenja za praćenje i upravljanje voznim parkovima koristi više od 500 tvrtki na svijetu. U svakom trenutku pružaju im sve informacije o njihovoj floti vozila, vozačima, naručiteljima, troškovima.

http://www.cvs-mobile.hr/