CVS MOBILE NA SASO 2019 – vodeći je pružatelj inovativnih telematskih rješenja za transport, distribuciju, graditeljstvo i mnoge druge industrije

CVS Mobile vodeći je pružatelj inovativnih telematskih rješenja za transport, distribuciju, graditeljstvo i mnoge druge industrije s više od 15 godina iskustva u telematici. Danas naš se telematski sustav koristi za upravljanje poslovnim procesima i resursima tvrtke. Naš fokus na razvoju najboljih telematskih rješenja za različita krajnja tržišta koja zadovoljavaju potrebe tvrtki u različitim industrijama. Kroz in-house razvijen softver i hardver, tim stručnjaka iz različitih industrija pruža pouzdana rješenja koja rastu s vašom tvrtkom.

MobileWEB poslovno rješenje

MobileWEB je glavno rješenje za praćenje koje prikazuje telematske podatke o vašim vozilima i vozačima na jednostavan i pregledan način. Aplikacija radi u oblaku, stoga nije potrebno početno ulaganje u IT infrastrukturu i možete joj pristupiti putem bilo kojeg računala povezanog s internetom.

Osnovna platforma mobileWEB uključuje funkcionalnosti kao što su: online praćenje lokacije i ključne informacije o vašim vozilima, grafički prikaz lokacije vozila na karti i njihovih prošlih ruta, grafički prikaz zaustavljanja vozila na karti, pregled posuđenih vozila, izvještaje kao što su analiza rada, analiza lokacije, analiza kvarova itd.

CVS Mobile mobileWEB poslovno je rješenje pogodno za upotrebu na mnogim područjima, osobito u transportu, logistici, građevinarstvu, putničkom prometu te u mnogim uslužno orijentiranim privatnim ili javnim organizacijama.

CVS MOBILE D.O.O.
Jankomir 25, 10000 ZAGREB
info@cvs-mobile.com
Tel. 08007071