sajam SASO 2017, Credo centar

Credo centar na SASO 2017

Tvrtka CREDO CENTAR d.o.o. , osnovana 1994. godine, specijalizirana je za opremanje Vašeg životnog i poslovnog prostora. Credo Centar nudi široku paletu proizvoda vrhunskih svjetskih proizvođača keramičkih i porculanskih pločica svih namjena, kompletne opreme za kupaonice i wellness, parketa i kamina.

Danas, nakon 23 godine predanog rada, zahvaljujući kvaliteti ponude, konstantnom napretku u poslovanju, praćenju noviteta, izravnoj suradnji s proizvođačima i odličnom omjeru cijene i kvalitete, zauzima vodeću poziciju u Hrvatskoj.

CREDO CENTAR je jedan veliki tim, tim vrijednih ljudi najzaslužnijih za uspjeh tvrtke. Svim svojim klijentima omogućavaju potpuno individualni pristup kupovini. Visoko educirani prodajni savjetnici svojim znanjem i sugestijama pomoći će svakom kupcu da osmisli svoju idealnu kupaonicu.

Zadovoljstvo njihovih klijenata potvrđuje tisuće i tisuće objekata opremljenih u CREDO CENTRU. Saloni CREDO CENTRA su mjesta inspiracije, pršte od ideja i raznolikosti. Brojne izložbene kupaonice dokaz su kako one mogu biti zanimljive i posebne, a možda i u Vama probude želju da baš kupaonica postane Vaša najdraža prostorija doma ili poslovnog prostora.

http://www.credo-centar.hr