Centar Vijaka Split na SASO 2018 – distributer vijčane robe, pričvrsne i spojne tehnike te ovjesnih sustava

Vijci Kranjec je moderna tvrtka u vlasništvu obitelji Kranjec. Jedan smo od značajnijih distributera vijčane robe, pričvrsne i spojne tehnike te ovjesnih sustava.

Povijest poslovanja obitelji Kranjec seže u 1920. godinu kada smo imali jednu od prvih željeznarija u Zagrebu pod nazivom Metallum. 1980. godine g. Mladen Kranjec odlučuje oživjeti obiteljski posao, te pokreće vlastiti obrt za metalnu galanteriju. S vremenom se obrt profilirao prema vijčanoj robi i postao jedna od prvih manjih radiona za izradu vijaka. Otvaranjem tržišta i sve većim uvozom s Dalekog istoka od strane konkurencije, proizvodnja vijaka u Hrvatskoj u malim količinama postaje neisplativa.

Prateći tokove tržišta odlučujemo se na proširenje obrta na specijaliziranu maloprodaju i veleprodaju vijčane robe i popratnog asortimana. S vremenom se ponuda u trgovini širila, a stručni kadar upotpunjavao i usavršavao.

Kako bi osigurali uspješno poslovanje i daljnji razvoj naše tvrtke stvorili smo mrežu partnera u cijeloj Hrvatskoj preko kojih pokrivamo cjelokupno hrvatsko tržište. Otvorili smo vrlo uspješnu poslovnicu Centar Vijaka Split u Splitu s kojom opskrbljujemo i pokrivamo tržište južne Dalmacije. Izgradili smo moderni kompleks sa maloprodajnim prostorom te skladišnim i logističkim prostorom od 2000 m2 u kojem obavljamo svakodnevne djelatnosti prema našim partnerima i klijentima.

Danas smo moderna tvrtka za prodaju široke palete proizvoda. Ovlašteni smo zastupnici i distributer tvrtki MKTAPOLO-MEA, WEICON, SIKLAKOELNERMODECO i BOHRCRAFT, te u nautičkom odjelu tvrtki LIROSSPINLOCKSPRENGERTRUDESIGNMARINETECH, ROBSHIP i CARL TORSBERG.

Kroz našu maloprodajnu mrežu distribuiramo i proizvode tvrtki : SARIVGUNNEBOGLOBEELEKTRODA-ZAGREBSIKAMETABO, KNIPEX, PROXXON.

Izdvajamo:

MKT – kvalitetni njemački proizvođač pričvrsne tehnike za laka i teška sidrenja. Čelična sidra u raznim materijalima (čelik, inox A4). Kemijski sistemi za visoke nosivosti te svi potrebni dodaci i pribor za kvalitetno izvršavanje sidrenja

APOLO MEA – njemački proizvođač pričvrsne tehnike za laka sidrenja. Širok izbor tipli za sve vrste materijala (beton, šuplja i puna cigla, gips, drvo)

WEICON – izuzetno kvalitetni njemački proizvođač ljepila, brtvila, tehničkih tekućina, sprejeva i dodataka industrijske kvalitete

http://www.vijci.com