K. Buličić: Županijska komora Split prati i podupire sajam SASO

katja-bulicicPoštovani izlagači i posjetitelji 20. međunarodnog sajma SASO!

Zadovoljstvo mi je pozdraviti vas u ime Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Split na jubilarnom 20. međunarodnom specijaliziranom sajmu SASO.

Podržavanje sajamskih aktivnosti, prvenstveno kroz organizaciju i sufinanciranje nastupa tvrtki članica na brojnim domaćim i inozemnim sajmovima, jedna je od temeljnih i najvažnijih usluga Hrvatske gospodarske komore. Godišnje HGK organizira nastupe hrvatskih tvrtki na 200-tinjak sajmova u zemlji i inozemstvu.

HGK Županijska komora Split prati i podupire sajam SASO od njegovih početaka. Kao partner u Europskoj poduzetničkoj mreži, ŽK Split je godinama bila jedan od organizatora međunarodnih gospodarskih susreta u sklopu sajma, te kontinuirano i aktivno sudjeluje u njegovim stručnim programima.

Na ovogodišnjem SASO-u Komora je suorganizator i sudionik na 9. Danima građevinara  (Okrugli stol ”Nedostatak radne snage – prilike i mogućnosti rješavanja hrvatskog paradoksa”), 13. Danima arhitekata (Okrugli stol ”Novi turizam i prostori grada Splita – zamke i mogućnosti”), 11. Energetskom summitu, te sjednici Grupacije održavanja čistoće, unutar Udruženja komunalnog gospodarstva HGK.

Pozivamo vas da sudjelujete na navedenim događanjima, na kojima će se raspravljati o nekim od najaktualnijih pitanja u građevinarstvu, arhitekturi, energetici i komunalnom gospodarstvu. Također se nadamo da će se među brojnim kvalitetnim izlagačima naći i budući nosioci znakova hrvatske kvalitete, ”Izvorno hrvatsko” i ”Hrvatska kvaliteta”, putem kojih Komora nastoji pomoći domaćim tvrtkama i proizvođačima na način da se indentificira i vizualno označi najkvalitetnije u hrvatskom gospodarstvu i to ponudi cijelom svijetu. U prilog ovom projektu vizualnog označavanja hrvatskih proizvoda ide i podatak da se na hrvatskom tržištu 84 % stanovništva odlučuje na kupnju proizvoda hrvatske kvalitete.

Svim našim članicama i poslovnim partnerima, kao i svim sudionicima ovogodišnjeg SASO-a želimo uspješno poslovanje i što više konkretnih poslovnih rezultata!

Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Split, predsjednica Katija Buličić, dipl. iur.