Bravarija Piljek na sajmu Saso 2021

Sefovi – metalni namještaj

Novost u našoj ponudi je program visokokvalitetnog radioničkog namještaja europskih proizvođača (metalni stolovi za skladištenje alata, radionička kolica, spremnici, metalni ormari i ladičari) te arhivski i skladišni modularni regali Vary. Sustav regala BP-VARY je univerzalni regalni sustav koji je pruža adekvatna rješenja za optimizaciju upravljanja skladišnim prostorom.

Okosnicu našeg poslovanja čini sigurnosna oprema proizvođača Wertheim iz Austrije, lidera u proizvodnji trezorske opreme,čiji smo ekskluzivni distributer. Kompletni asortiman trezorske i bankarske opreme Wertheim možete kupiti kod nas.

Za naše posjetitelje na jubilarnom 24. međunarodnom sajmu SASO 2021 pripremili smo promotivne cijene na sve izložene proizvode i dodatan popust na kupnju naših proizvoda do kraja ove godine.

Prošla godina i početak ove godine bile su veliki izazov za naše poslovanje, ali usprkos tome uspjeli smo se  pridružiti prestižnoj grupi Dun & Bradstreet platinaste bonitetne izvrsnosti, koju čine najuspješnija i najpouzdanija poduzeća u Hrvatskoj!

Salon stolica

Nudimo rješenja za kompletno opremanje radnog prostora kako bi se maksimalno povećala njegova udobnost i funkcionalnost.

Iz naše ponude posebno izdvajamo stolice za aktivno sjedenje.

 Novost na hrvatskom tržištu! Norveškog dizajna, djeluju trenutačno na poboljšanje držanja, poticanje kretanja i održavaju zglobove i mišiće aktivnim tijekom sjedenja.

Uredske ergonomske stolice i dalje su naši najprodavaniji proizvodi. Suvremeni način života podrazumijeva mnogo vremena provedenog pred računalom, bilo na poslu ili u kućnom uredu,  te sve više naših klijenata prepoznaje udobnost i praktičnost kao ključne čimbenike poslovne učinkovitosti.

www.piljek.hr / www.sefovi.hr