Bor-plastika d.o.o. na sajmu SASO 2019. predstavlja uređaje za pročišćavanje otpadnih voda i sustave za pročišćavanje zraka.”

Hrvatska tvrtka Bor-plastika d.o.o. na tržištu je prisutna od 1997 godine.

Tvrtka djeluje na području cijele Hrvatske a vlastite urede imamo u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Mađarskoj, Novom Zelandu te zastupnike u Makedoniji, Kosovu i Albaniji.

Proizvodni program čine uređaji za pročišćavanje sanitarno-fekalnih otpadnih voda iz kućanstava, objekata javne namjene i industrijskih otpadnih voda. Naš prodajni asortiman obuhvaća bazene i bazensku tehniku, spremnike za prehrambenu i kemijsku industriju, vodonepropusne sabirne jame, separatore lakih tekućina, biološke pročistače sanitarno fekalnih voda, kanalizacijska, prepumpna i vodomjerna okna, uređaje za iskorištavanje kišnice, akumulaciju oborinske vode.

Unazad nekoliko godina specijalizirali smo se u pročišćavanju industrijskih otpadnih voda, pročišćavanju zraka te u galvanizacijskoj industriji (odsisne haube, kade za galvanizaciju…) od termo plastičnih ploča (PP / PE).

Planiramo, projektiramo i izgrađujemo sve potrebne postupke od jednostavne neutralizacije do bioreaktora i flotacije te zbrinjavanja mulja. U segmentu pročišćavanja zraka u mogućnosti smo ponuditi projektiranje i izvođenje sustava za pročišćavanje zraka (scruberi, biofiltri, kemijski filtri, pasivni filtri).

Djelujemo u skladu sa zakonskim propisima i regulativama, svi naši uređaji su projektirani i atestirani u skladu sa visokim zahtjevima europskih normi (certifikati ISO 9001 i ISO 14001, CE oznaka, WHG certifikat ).

 Svjesni činjenice  da je zaštita okoliša ,te očuvanje prirode i njezinih resursa neizostavan segment u kreiranju poslovne strategije  svake ekološki osviještene tvrtke, odlučili smo sve  proizvodne čimbenike prilagoditi navedenom i dugoročne planove bazirati na istom.

 Zahvaljujući tome što u svom radu težimo vrhunskoj kvaliteti, te stalnom praćenju tržišta, razvili smo se u uspješnu tvrtku čije ime postaje potvrda i jamstvo kvalitete. Nastojimo predstavljati standard, biti mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja. Biti klijentima prvi izbor za kontakt, zaposlenima poželjan poslodavac, poslovnim suradnicima pouzdan partner, te društveno odgovorna tvrtka.

Unazad nekoliko godina dobitnici smo brojnih nagrada i priznanja (Zlatna kuna, Zelena povelja, Nikola Tesla- Genij za budućnost, Najbolja inovacija za zaštitu okoliša na Zagrebačkom Velesajmu…)

Više informacija o nama i našem proizvodnom programu možete pronaći na našoj stranici:

https://www.bor-plastika.hr/