BIOPRODUCT na SAJMU SASO 2019

Već dugi niz godina trudimo se ljubaznošću, educiranim zaposlenicima, korektnim poslovnim odnosom prema klijentima, kvalitetom usluge i proizvoda ponuditi novi pristup i rješenja za svakodnevni odmor, relaksaciju, prepoznavanje vlastitih potreba i mogućnosti za korištenje proizvoda vodećih europskih proizvođača, namijenjenih očuvanju zdravlja. 

Proizvode kreiramo u suradnji sa našim europskim partnerima, koji svojom kvalitetom i tradicijom proizvodnje garantiraju da će u vaš dom doći samo ono najbolje, po kvaliteti materijala i funkcionalnosti po preporukama vodećih stručnjaka.

Danas djelujemo na području 3 države u regiji, Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini, te je naš rad unazad 20-tak godina i više tisuća zadovoljnih korisnika najbolji pokazatelj naše kvalitete.

Za svaki vaš upit odvojićemo potrebno vrijeme te zajedno sa vama pronaći najbolje rješenje, da li se radilo o dimenziji, boji i kvaliteti proizvoda, pronaći najbolji modul plaćanja.

Tradicionalno se već dugi niz godina predstavljamo na sajmu Saso, te i ove godine nastavljamo sa promocijom novih modela, za sve naše proizvode osigurali smo edukaciju za korištenje, upute na hrvatskom jeziku, servis i rezerven dijelove.

Veselimo se što će te odvojiti vaše vrijeme i posjetiti nas.

S poštovanjem, Bioproduct.