Beton Lučko na SASO 2021

Tvrtka Beton Lučko prisutna je na hrvatskom tržištu već više od 20 godina. lzgradnjom proizvodnih pogona i rasprostranjenom prodajnom mrežom na cijelom teritoriju Hrvatske, postala je vodeća tvrtka u svom segmentu. Proizvodni asortiman čini velik izbor visokokvalitetne betonske galanterije: opločnici, rubnjaci, kanalice, cijevi, lomljeni blokovi, obloge stepenica, fasadne obloge…

Proizvodnja ke potpuno automatska, kompjuterski upravljana i laserski kontrolirana. Kod pripreme betona koriste se samo najbolji materijali. Kvaliteta proizvodnje proizvoda kontrolira se u vlastitom laboratoriju. Sukladnost proizvoda sa HRN EN normama kontroliraju i nezavisni instituti. To daje kvaliteti proizvoda i posebnu dimenziju. Dobavljači su najvećim građevinskim i trgovačkim sustavima u državi. Puno proizvoda također izvoze, a posebno one s dodatno obrađenom površinom.

Stalno usavršavanje i dodatne edukacije, kontinuirano informiranje o novitetima na tržištu, organizacija i prisustvo na stručnim skupovima rezultiraju zadovoljnim djelatnicima i proizvodima visoke kvalitete!

Tvrtka Beton Lučko danas je renomirani i prepoznati partner u gradnji i to upravo zahvaljujući kvaliteti i raznolikosti proizvodnog programa.

http://www.betonlucko.hr/index.html